Grillbord

Grillborde egner sig ikke kun til madlavning, men også til opbevaring af krydderier, grilludstyr og meget andet. I dag findes der et væld af fine grillborde – både små og store. Se vores aktuelle udvlg her på siden.

Grillborde med og uden hylder

Et godt udekøkken skal ikke kun være udstyret med en grill og en redskabshylde, men også med et grillbord, således at det er muligt at tilberede alt maden udenfor. Med et praktisk grillbord kan du lave salat, tilberede marinade og skære brød ud, mens kødet bliver tilberedt på grillen. I vores sortiment finder du grillborde med og uden hylder. Om du skal have et grillbord med en, to eller nul hylder afhænger af, hvor meget plads du har brug for. Du har også mulighed for at investere i et anretterbord, hvis du altid har drømt om at eje sådan et.
 

Tre gode grunde til at købe et grillbord:

  • Ingen renden frem og tilbage
  • Altid et øje på grillen
  • Frisk luft

Med et grillbord til udendørs brug slipper du for at rende frem og tilbage fra køkkenet. Du kan nemlig tilberede alt fra salat og kød til marinade og dressing ved siden af din grill. Det kan lade sig gøre takket være dit nyindkøbte grillbord, som let kan rengøres efter brug. Udstyrer du dit udekøkken med et grillbord, så kan du endvidere tilberede mad, samtidig med at du holder øje med kødet og grøntsagerne på grillen. Dermed er der ingen større risiko for, at du glemmer, at du har kød liggende på grillen.

Er du glad for at lave mad, og nyder du at opholde dig udenfor? Så skal du indrette dit udekøkken med både grill og grillbord, så du kan lave mad under åben himmel. Det er alt andet lige hyggeligere at lave mad, hvis man samtidig med madlavningen kan nyde solens stråler og duften af blomster kombineret med duften af grillmad.
 

Udstyr dit udekøkken med et praktisk grillbord

Et praktisk grillbord er et bord, som byder på god tilberedningsplads, og som desuden er let at rengøre og vedligeholde. Leder du efter et bord, som opfylder disse kriterier, så kan du med fordel dykke ned i vores store udvalg. Det er nemlig på denne side, at du finder alt inden for grillborde til haven. Savner du mere tilberednings- og opbevaringsplads i dit udekøkken, så bør du købe et grillbord med en eller flere hylder.

Drømmer du om et grillbord, som let kan flyttes ved behov, så vil et grillbord på hjul være som skabt for dig. Det er nemlig ualmindeligt nemt at flytte rundt med disse borde takket være de praktiske hjul. Det rullende grillbord egner sig i øvrigt godt som serveringsbord, idet der er god plads til både tallerkner, bestik, glas osv. Når du skal finde det rigtige bord til dit grillområde, bør du ikke kun tænke over, hvor stort det skal være. Du skal også tage højde for faktorer som vedligeholdelse, design og pris, som ligeledes spiller en vis rolle.
 

Bredt udvalg af grillborde på føtex.dk

På føtex.dk forkæler vi danske grillentusiaster med et bredt udvalg af grillborde i mange forskellige farver, størrelser og materialer. Trænger din gasgrill eller kulgrill til at blive udskiftet? Så kan vi også hjælpe, da vi fører et stort udvalg af grill til enhver have og altan.