Hængeparasoller

Er du på udkig efter en flot ny parasol, som giver dig et dejligt skyggefuldt sted at nyde sommervejret? Så skulle du tage at overveje en af vores fantastiske hængeparasoller. Du kan tjekke vores aktuelle udvalg lige herunder.

En hængeparasol er både flot, praktisk og funktionel

Nyder du at opholde dig udendørs og nyde sol og varme? Så ved du selvfølgelig også alt om, at solens stråler kan både være varme og yderst generende. Dem kan du dog reducere eller helt undgå ved at investere i en parasol, du med fordel kan stille i nærheden af dine havemøbler. Skal du bruge en til terrassen eller hyggekrogen i haven, bør du gå efter en af de store modeller i den såkaldte sværvægtsklasse, nemlig de såkaldte hængeparasoller. De er robuste, står solidt og er utroligt godt dækkende.

Derfor skal du vælge en hængeparasol fra føtex.dk:

  • Fås i flere forskellige design, materialer, farver og størrelser

  • Den er stor, solid og robust og derfor det perfekte valg til at have stående på terrassen eller græsplænen

Stang og ophæng er ikke centreret, og det giver masser af plads under selve dugen 
Tilt, kip eller sving? Tre navne for mere eller mindre samme funktion, nemlig muligheden for at indstille din hængeparasol i præcis den position, som du ønsker. I takt med solens placering på himlen og styrke kan du regulere dugen, som du har behov for og stadigvæk føle dig godt tilpas, uanset hvordan solens stråler arter sig.

Overvejelser når du vil investerer i en hængeparasol

Når du vælger at optimere dit haveudstyr med en hængeparasol, er det en ikke helt billig løsning. Det gælder derfor naturligvis om at få mest muligt ud af din nye solafskærmning, så den forbliver flot og funktionel længst muligt. Vind, regn og sol kan være hård ved såvel dug som stel, og du kan gøre meget for at reducere den negative effekt af dette.

Det kan du gøre ved at bruge lidt tid på at beskytte og vedligeholde den. Sørger du for det, kan du forlænge dens levetid ganske betragteligt, og det er faktisk slet ikke så svært.

  • Overtræk: Dæk din parasol, når den ikke er i brug. Et godt overtræk i den rigtige størrelse yder effektiv beskyttelse mod såvel sol som nedbør.

  • Mekaniske dele: Gennemgå mekaniske dele, rens, aftør, og gå dem efter med olie, der er udviklet specielt til formålet.

  • Imprægnering: Hvis parasoldugen er imprægneret, bør du regelmæssigt tjekke dugen og eventuelt imprægnere efter, så den bliver beskyttet optimalt.

Har du kigget dig om i sortimentet og fundet frem til den parasol, som fremadover skal stå i haven? Så bestiller du den nemt online på føtex.dk.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til hængeparasoller