Positionsstole

Her på siden finder du vores samlede udvalg af smarte positionsstole med justerbar ryg til haven eller terrassen. En positionsstol kan indstilles i flere forskellige positioner, så du altid sidder godt – både ved havebordet og til afslapning efterfølgende. Gå på opdagelse i udvalget af positions havestole i dag og find dine favoritter.

Find de rette hynder til dine havemøbler

Drømmer du om perfekt harmoni og at sidde helt fantastisk, kan den rette havehynde til havestolen gøre underværker - for øje såvel som komfort. Læs hele vores hyndeguide, hvor du kan blive klogere på, hvilke havehynder der passer til udvalget af havestole på føtex.dk.

Justerbar positionsstol med armlæn til haven

Sæde og armlæn er fast, men ryggen kan indstilles til præcis den hældning, du foretrækker. En positionsstol tilpasses til din krop, ikke omvendt. I udvalget her på siden finder du positions havestole i flere farver og designs, så du med garanti kan finde noget der falder i din smag.

En positionsstol er et alsidigt havemøbel, som både kan bruges i oprejst position ved havebordet og med ryggen lænet tilbage til afslapning efterfølgende. Og så kan den ovenikøbet anvendes i udestuen såvel som på terrassen.

Derfor skal du købe positionsstole på føtex.dk:

  • Justerbar i flere forskellige positioner

  • Høj ryg og fast armlæn i stabilt design

  • De findes i mange farver og modeller 

Tilpas hældningen på ryggen i flere forskellige grader, så du sidder optimalt hele tiden. Med høj ryg og fast armlæn får du et solidt design. I udvalget herover finder du flere forskellige modeller og farver, så du med garanti kan finde nogle positionsstole, som opfylder dine behov og falder i din smag.

Sådan vælger du de rette positions havestole

De lette materialer, det elegante design og indstillingsmulighederne gør positions havestole komfortable og anvendelige som havestole overalt i haven, på terrassen eller i udestuen. Vælg efter design, farve og funktioner.

  • Design – de forskellige modeller har alle høj ryg, fast armlæn og indstillelig ryg. De fleste stel er af alu, mens sæde og ryg fås i flere forskellige materialer. Polyrattan giver et rustikt og nostalgisk look, mens modeller med plastlameller har en mere moderne stil. 

  • Farve – positions havestole fås i mange forskellige farver. Som udgangspunkt er de fleste sæder og rygge på positionsstole sorte, men på nogle modeller kan du nemt selv udskifte plastlamellerne i sorte med plastlameller i én eller flere andre farver. 

  • Funktioner – du kan købe stolene enkeltvis, som sæt eller sammen med et havebord. De mange indstillingsmuligheder sikrer, at alle sidder godt på de samme stole. Vælg den oprejste stilling til spisning og for at spare plads, når havestuen eller terrassen er ubrugt. De fleste positionsstole kan klappes sammen, når de ikke er i brug. De tåler at stå ude og er nemme at rengøre.

Nyd vejret og haven i komfortable positions havestole fra udvalget her på siden.