Plastik havestole

Plastik-havestol i alle farver. Vejrbestandige havestole i plastik til havebord og afslapning. Vælg plast-havestol fra onlineudvalget på føtex.dk. 

Find de rette hynder til dine havemøbler

Drømmer du om perfekt harmoni og at sidde helt fantastisk, kan den rette havehynde til havestolen gøre underværker - for øje såvel som komfort. Læs hele vores hyndeguide, hvor du kan blive klogere på, hvilke havehynder der passer til udvalget af havestole på føtex.dk.

Praktiske havestole i plastik

Nem at rengøre og modstandsdygtig over for både sol, vind og regn – en plast-havestol er den moderne løsning til terrassen eller altanen. Elegant design, der er nem at matche med ethvert havebord. Positionsstole med mulighed for indstilling af stoleryg eller behagelige armstole med lav vægt, der gør dem nemme at flytte. 
 

Tre grunde til at købe havestole i plastik:

  • Lette at flytte på og nemme at rengøre
  • Kan klare både regn, vind og solstråler
  • Flere farver og design efter eget valg

Plast reducerer vægten på havestolene, så de nemt kan flyttes rundt efter behov. Det er et nemt materiale at rengøre og modstandsdygtigt over for alt slags vejr. Vælg mellem flere farver og design til at matche dit havebord. 
 

Hvordan vælger du en plast-havestol?

Hvad end dit havebord er i træ, plast eller andet materiale kan du altid matche med havestole i plastik. Vælg den rigtige type, ryg og farve på din plast-havestol. 

  • Type – både positionsstole og havestole med fast ryg er velegnede til spisezonen i dit udeområde. Ønsker du at bruge din havestol til både spisning og afslapning, kan du med fordel vælge den justerbare positionsstol. 
  • Ryg – højden på ryggen kan være afgørende for din komfort. Positionsstole har som udgangspunkt høj ryg, mens armstole findes i modeller med både høj ryg og lav ryg. Den lave ryg kan visuelt være lettere ved et havebord, mens en høj ryg kan være mere afskærmende mod vind og give støtte til nakken. 
  • Farve – de klassiske sorte og hvide havestole i plastik er det sikre valg til match med havemøbler i andre farver eller materialer. Til det mere kulørte valg kan du sammensætte flere forskellige farver stole til et havebord eller vælge havestole med plastik-lameller i mange farver. 

Køb havestole i plastik. Fri fragt ved køb over 1.000 kr.