Sædehynder

Med de rigtige sædehynder kan du sidde nøjagtigt lige så behageligt i havestolene, som du sidder inde i din sofa. Gå på opdagelse i vores store udvalg af sædehynder her på siden og bestil din favorit sædehynde i dag.

Sædehynder skaber hygge i haven

Brug sædehynderne til stolene omkring havebordet eller på bænken under æbletræet, når du gerne vil sidde behageligt mens du drikker din kaffe eller nyder en god bog. Hos føtex.dk finder du et kæmpe udvalg af hynder til både havestole og pallemøbler i en bred vifte af smukke farver.

Tre grunde til at vælge sædehynder til haven

  • Det giver langt bedre komfort, når du sidder i haven

  • Det skaber hygge og indbyder til skønne udestunder

  • De er lette at holde rene og kan klare den danske sommer

De færreste havemøbler er polstret. Derfor vælger langt de fleste at investere i bløde og veldesignede sædehynder, der kan gøre det lidt mere komfortabelt at sidde i haven og spise eller hygge. På føtex.dk finder du et varieret udvalg, der helt sikkert også inkluderer de perfekte sædehynder til dine havemøbler. Vælg mellem mange forskellige størrelser, farver og former, alt efter hvad der falder i din smag og passer i din have.

Vælg den rigtige sædehynde til dine havemøbler

Der findes mange forskellige modeller af havemøbler, og derfor er det naturligvis vigtigt, at du finder den sædehynde, der passer netop til dine. Hos føtex.dk finder du et kæmpe udvalg af modeller til dine havemøbler. Du kan blandt andet finde:

  • Sædehynder til pallemøbler: Har du også de populære pallemøbler i haven, så finder du både sædehynder, ryghynder og skråpuder, så du kan komme til at sidde som en konge i haven, når du skal slappe af i solen.

  • Sædehynder til havestole: Leder du efter hynder til dine havestole, så du kan sidde mere behageligt, når I holder grillaftener om sommeren, så er modellen, der lægges på stolens sæde et rigtig godt valg. 

Se udvalget herover, og bestil dine nye sædehynder i dag! Vi har også mange andre havehynder her på føtex.dk, som bl.a. smarte pallehynder eller specielle hynder til solvogne og til positionsstole.