Pallehynder

Med pallehynder fra vores sortiment kan du og familien flyde i de bløde hynder hele sommeren og få det optimale ud af jeres pallemøbler. Vælg mellem forskellige størrelser og farver. Se det store udvalg af pallehynder på føtex.dk herunder.

De perfekte pallehynder til dine pallemøbler

Gode pallehynder er helt essentielle for at få det meste ud af dine pallemøbler. Med pallehynder kan du bringe komfort og stil til dine pallemøbler. På føtex.dk finder du et bredt udvalg af pallehynder, der passer perfekt til både udendørs og indendørs brug. 

Du finder pallemøbler i færdige mål, der passer til pallemøbler af enhver art, og så har du mulighed for selv at sammensætte bløde hynder til din pallesofa. I vores udvalg finder du både store pallehynder, der passer perfekt til en pallesofa eller pallebænk, samt hynder til ryglæn og sider.
 

3 grunde til at vælge pallehynder fra føtex.dk

  • Komfortable og holdbare: Du finder bløde pallehynder i holdbare materialer, så du kan nyde dine udendørs pallehynder i mange år. 
  • Til alle typer pallemøbler: Har du en pallesofa eller en pallebænk? Vi har pallehynder i færdige mål, der passer til alle dine pallemøbler.
  • Nemme at vedligeholde: Pallehynder er lette at vedligeholde og rengøre, og mange pallehynder tager ikke skade af lidt regnvejr.
     

Pallemøbler har et dybt sæde og er derfor oplagte, hvis I gerne vil have et sted at slappe af og slænge jer i haven. De bløde hynder i vores sortiment gør det komfortabelt at sidde i møblerne, og de kan sammensættes, så de passer i enhver form.

Vælg de rette hynder til pallesofa

En pallesofa er ikke kun et stilfuldt møbel, men også et behageligt sted at slappe af. Med de rette hynder til din pallesofa, kan du skabe et hyggeligt hjørne i din stue eller på din terrasse. På føtex.dk finder du hynder til pallesofa i forskellige farver og størrelser, så du kan tilpasse dem til din personlige stil.

Når du skal vælge pallehynder, er det selvfølgelig vigtigt, at de passer til dine pallemøbler. Her på siden har vi hynder til pallesofa, som blandt andet passer til standardmålene på EUR-paller. Du kan se målene på de enkelte produkter, så du er sikker på, at hynderne passer til dine havemøbler

Ønsker du, at dine pallehynder kan være udenfor uanset vejr? Så bør du se efter pallehynder, der er vandafvisende. Hynder, der er lavet i et vandafvisende materiale, kan tåle at stå udenfor. Du behøver altså ikke at slæbe dem frem og tilbage, når du skal bruge dem. 

Vælger du pallehynder i et andet materiale, kan det være en god idé at passe godt på dem med en hyndeboks. Så er dine hynder altid tørre, når du skal bruge dem, og samtidig forlænger du levetiden på dine nye pallehynder. 

Fuldend terrassen med pallehynder

Pallemøbler har vundet indtog i de danske hjem – og det forstår vi godt. De hjemmelavede møbler i træ giver et råt og naturligt udtryk til terrassen eller altanen. Med flotte og bløde pallehynder kan du fuldende looket og indrette et hyggehjørne med bløde siddepladser. 

Du kan vælge selv at sammensætte hynder, der passer til dine pallemøbler, eller du kan købe et pallehyndesæt. Når du køber et sæt, får du både en stor hynde at sidde på samt hynder til ryg og side. Du kan også sagtens købe en enkelt pallehynde til din pallesofa. 

Indret din terrasse eller altan med en rå pallesofa og et passende havebord. Så er der lagt op til hyggelige stunder udendørs med en kop kaffe eller en god bog. Du kan desuden supplere dit hyggehjørne med bløde tæpper og en terrassevarmer til de kølige aftener. 

Køb dine pallehynder på føtex.dk 

Gå på opdagelse i vores spændende udvalg af pallehynder på føtex.dk. Du finder komfortable og holdbare hynder til pallesofa, som du kan have glæde af i mange år. Her på siden finder du pallehynder, der er designet til at imødekomme dine behov, uanset om det er til afslapning i haven, hygge på terrassen eller som et råt og stilfuldt udtryk til stuen. 

Du kan roligt købe dine pallehynder på føtex.dk, da du altid har ubegrænset returret. Falder hynderne ikke i din smag, kan du derfor nemt returnere dem. Bliv klar til forår og sommer, og køb dine pallehynder i dag.