Havestole i træ

Med havestole i træ kan du både sidde komfortabelt og nyde godt af lækkert design, når du nyder din kaffe i haven. De smukke træhavestole passer ind i enhver have eller på enhver terrasse. Se udvalget af havestole i træ her på siden og køb nogle lækre træhavestole online føtex.dk.

Sådan vedligeholder du dine havestole i træ

Havemøbler i træ kræver god pleje for at fremstå smukke år efter år. Vi har gjort det nemt for dig og samlet vores bedste råd til, hvordan du vedligeholder dine havemøbler i træ i denne guide.

Find de rette hynder til dine havemøbler

Drømmer du om perfekt harmoni og at sidde helt fantastisk, kan den rette havehynde til havestolen gøre underværker - for øje såvel som komfort. Læs hele vores hyndeguide, hvor du kan blive klogere på, hvilke havehynder der passer til udvalget af havestole på føtex.dk.

Havestole i træ er en evig klassiker

Er du i tvivl, så går du aldrig galt i byen med havestole i træ. De er både klassiske, æstetiske og komfortable. På føtex.dk finder du et udvalg af modeller, der kan passe ind i enhver have eller på enhver terrasse, som aldrig går af mode.

Tre grunde til at vælge havestole i træ:

  • Stolene er både klassiske at se på og komfortable at sidde i 

  • Havestole i træ passer ind i enhver have eller på terrassen

  • Møbler, der ikke går af mode og bliver ved med at være flotte

Vi er glade for at bruge vores haver, både til at dyrke krydderurter i højbede, eller når vi inviterer familien til at samles om havebordet til en hyggelig aften med gode bøffer på grillen og aromatisk vin. Med lækre havestole i træ, der er komfortable at sidde i, bliver alle begivenhederne lidt sjovere, og gæsterne bliver lidt længere.

På føtex.dk finder du et udvalg af flotte havestole i træ, der passer skønt ind i enhver have og på enhver terrasse.

Sådan finder du de rigtige træ havestole

Vi tilbringer mange timer omkring havebordet om sommeren, og derfor er vi rigtig glade for vores havemøbler. Det kan dog være svært at få et overblik over udvalget og dermed vælge de helt rigtige møbler. Derfor vil vi hjælpe dig lidt på vej med, hvilke overvejelser du skal gøre dig, når bl.a. skal vælge de helt rette træ havestole. Nogle faktorer du skal tage stilling til er:

  • Funktion: Det er vigtigt at overveje havestolenes eventuelle funktioner. Med begrænset plads i haven eller med intentionen om at pakke havestolene væk om vinteren, så er for eksempel vores sammenklappelige træ havestole et oplagt valg.

  • Farve: Havestolenes udseende spiller også en stor rolle i dine overvejelser. På føtex.dk finder du havestole med det naturlige træ-look, men også bl.a. sorte og hvide havestole i træ.

Gå på opdagelse i udvalget her på siden og bestil dine favorit træ havestole i dag!