Spisebordsstole

Trænger spisebordsstolene til en opgradering eller har du udset dig et nyt flot spisebord, men er jagten på de perfekte spisebordsstole endnu ikke overstået, så lad dig inspirere af vores store udvalg her på siden.

Find den perfekte spisebordsstol til dit hjem

Med spisebordsstole kan du være med til at give din spisestue lige præcis det look du ønsker. Vælg mellem mange forskellige farver og udformninger. Du kan også vælge mellem forskellige materialer, så du eksempelvis kan få en spisebordsstol i stof, hvis det er lige præcis det, du er på udkig efter. Har du valgt et spisebord i en neutral farve, kan en spisebordsstol skabe lige præcis det udtryk i spisestuen, som du ønsker. Prøv også at kombinere både nye og gamle spisebordsstole for at give boligen et helt unikt udtryk.

Spisebordsstole til alle indretningsstile

Blandt vores udvalg af spisebordstole finder du flotte og farverige stole, som passer perfekt til dig, der vil have knald på farverne og sætter pris på masser af kulør og smukke nuancer i boligen. Lægger du vægt på stilrent design og rene linjer, så tag et kig på vores udvalg af moderne og klassiske spisebordsstole, som er det perfekte valg til dig, der ønsker at give boligen en opfriskning men samtidig sætter pris på et roligt udtryk i indretningen. Vi opdaterer løbende vores store sortiment med nyheder, så du altid har noget fantastisk at vælge mellem. 
 

Tre grunde til at vælge spisebordsstole fra føtex.dk

  • Fås i forskellige modeller, design, materialer og farver
  • Bidrager til en positiv spisesituation i forhold til siddekomfort
  • Mulighed for at indrette dig i den stil, som du foretrækker

Spisebordsstolen er et til tider lidt overset og undervurderet møbel. Det er ærgerligt, for der er al mulig grund til at give den den opmærksomhed, som den fortjener.
 

Spisebordsstole – til hverdag og fest

Stole af en god kvalitet er vigtige, både når familien samles om måltiderne i løbet af dagen, og når der inviteres gæster til middag.

Spisesituationer er dog langt fra de eneste tidspunkter, hvor siddekomforten skal være på plads. Køkkenet eller spisestuen er ofte samlingspunkt for børn og voksne i løbet af dagen. Lektielæsning, hyggestunder med fritidssysler, en dejlig bog, en god film osv. Her kan nogle behagelige spisebordsstole ikke undværes.

Det behøver de heldigvis heller ikke. Vi har nemlig et stort sortiment, som omfatter spisebordsstole i mange forskellige udgaver. Skal spisebordet udskiftes ved samme lejlighed, finder du det naturligvis også hos os.
 

Hvad skal jeg vælge?

Når der skal nye stole rundt om bordet, er det naturligvis ikke ligegyldigt, hvilken type spisebordsstol du vælger. Her følger et par punkter, som forhåbentlig kan gøre processen lidt nemmere.

  • Komfort: Du skal selvfølgelig sidde godt. Vil du have højt ryglæn? Med eller uden armlæn? Har du krav til sædehøjde, sædedybde og sædebredde? Skal sædet være polstret eller i et specielt materiale?
  • Mål: Hvis du har brug for et bestemt antal siddepladser rundt om bordet, er det vigtigt at tjekke målene på stolene. Er der plads nok til at hive stolene ud, og til at personerne ved bordet føler sig godt tilpas? Tjek mål under ”beskrivelse” og ”specifikationer”.
  • Design: Koordineret eller kontrast-design? Skal stole og bord matche eller adskille sig fra hinanden stilmæssigt?
     

Køb spisebordsstole på føtex.dk

Når du har fundet dine favoritter, bestiller du dem nemt online på føtex.dk. Vi sørger for levering af dine nye stole direkte hjem på din adresse.

Du har som altid ubegrænset returret.