Bænke

Indret din entre med en smart og moderne bænk – så får du en komfortabel siddeplads, til når du skal have sko på. Her på siden finder du et flot og minimalistisk udvalg, der passer ind i ethvert hjem.
 

Bænk – Et møbel med mange muligheder

En bænk kan bruges til meget andet end at sidde på. Det er et møbel med en masse potentiale, og den passer derfor ind de allerfleste steder. Entré, stue, soveværelse, gæsteværelse eller badeværelse. Hvad enten du tænker æstetik eller funktionalitet, finder du i vores brede sortiment helt sikkert en model, der matcher dit behov.
 

Tre grunde til at vælge en bænk

  • Et multifunktionelt møbel
  • Anvendelig overalt – både i den større og mindre bolig
  • Fås i mange forskellige design, størrelser og stilarter

Der er ingen tvivl om, at bænken er blevet en del af boligtrenden. Uanset, hvilke indretningsguider, livsstils- og møbelmagasiner du åbner, er der masser af inspirerende artikler om dette fantastiske møbels mange anvendelsesmuligheder. Det er ganske enkelt et utroligt spændende møbel, fordi det findes i så mange skønne udgaver.
 

En bænk til alle

Retro, nordisk minimalisme, romantisk, rustikt og landligt eller en helt femte stilretning? Lige meget hvad du foretrækker, er det som oftest muligt at tænke en bænk ind i indretningen. Der designes et hav af modeller, og du kan derfor nærmest ikke undgå at finde en, som i forhold til design, mål og materiale(r) passer perfekt ind i din bolig. Så er det sådan set ligegyldigt, om du har masser af kvadratmeter eller knap så mange at boltre dig på.
 

Hvad skal jeg vælge?

Har du svært ved at afgøre, hvilken bænk du skal vælge? Det er fuldt forståeligt, for der er mange dejlige bænke at vælge imellem. For at gøre beslutningen lidt nemmere, har vi derfor samlet nogle punkter:

  • Placering og funktion: Hvor skal bænken stå? Er der andre møbler og andet interiør, som den skal spille sammen med? Skal den fungere som siddemøbel eller opbevaringsplads?
  • Størrelse: Det er en god idé at tjekke målene for den enkelte bænk, så du sikrer dig, at du har den nødvendige plads.
  • Design: Under ”beskrivelse” og ”specifikationer” finder du praktiske og nyttige informationer om blandt andet materialer, og til hvilke rum og stilretning(er) bænken passer.
     

Køb din nye bænk på føtex.dk

Har du bestemt dig for, hvilken bænk du vil forskønne dit hjem med? Så er det heldigvis nemt at få den bragt lige til døren. Det gør du nemlig ved at bestille den online på føtex.dk. 

Husk, at du har ubegrænset returret.