TV borde

Står du og mangler et TV bord til dit nye fjernsyn, der også skal komplimentere resten af boligindretningen? Så tjek vores store udvalg af flotte og funktionelle TV borde herunder.

TV borde – et multifunktionelt møbel

Med et af vores TV borde får du mulighed for at indrette dig med dit fjernsyn, som du ønsker. Hvad enten du vil gøre det til et af rummets absolutte fokuspunkter – et flot blikfang – eller du ønsker, at det skal træde lidt i baggrunden og have en mere diskret fremtoning, finder du helt sikkert et møbel, det matcher dit behov.
 

Tre grunde til at vælge et TV bord fra føtex.dk

  • Fås i mange forskellige varianter, design, materialer og farver
  • Bidrager positivt – både æstetisk og praktisk-funktionelt – til indretningen
  • Mulighed for at indrette dig med det design og i den stil, som du foretrækker

Hvad enten du har et væghængt TV, eller et TV der står på et møbel, har vi en løsning til dig. Til et TV bord på fod er et TV bord i et lækkert design og en praktisk udformning naturligvis oplagt. Det kan dog også sagtens anvendes som praktisk bord under et væghængt TV, som en samlet og samlende opbevaringsplads til dvd-afspillermusikanlæg osv. Eller, hvad med at kombinere det med en flot skænk, et par smarte hylder eller smukke billedrammer? Du finder det hele hos os.
 

Hvad skal jeg vælge?

Det kan være en god idé at lave en skitse af det rum, hvor TV bordet skal stå. På den måde kan du visuelt danne dig et indtryk af, hvad der vil virke bedst for sammenhængskraften af indretningen.

  • Design: At skabe en harmonisk indretning betyder ikke nødvendigvis, at du skal kigge dig om efter et TV bord, som komplementerer det øvrige interiør i forhold til design. Du kan sagtens vælge et kontrast-design, hvis du ønsker at peppe indretningen op – og stadigvæk skabe et flot udtryk og en behagelig atmosfære.
  • Størrelse: Gør dig selv den tjeneste at bruge lidt tid på opmåling af såvel den plads, som du har til rådighed til bordet, men også af dit fjernsyn. På den måde får du lettere ved at opnå en perfekt balance.
     

Køb dit TV bord på føtex.dk

For at gøre det nemt for vores kunder at finde frem til det helt rigtige TV bord bestræber vi os på konstant at have et bredt udvalg af modeller fra førende producenter, så ingen går forgæves. Kvaliteten er som altid hos føtex.dk i fokus, og så får du som altid ubegrænset returret på dine onlinekøb.