OLED

Med et OLED-TV kan du opleve fantastiske kontraster, livlige farver og opløsning i førsteklasses kvalitet. Lyder det som noget for dig? Så har vi et flot udvalg af OLED-TV fra kendte mærker med indbygget Smart-TV og streamingtjenester. Bestil derfor let dit nye TV på føtex.dk.

Hvad er et OLED-TV?

Et OLED-fjernsyn er en teknologi, der går ud på, at hver pixel i skærmen har sin egen lyskilde. På den måde kan den individuelle pixel slukke uafhængigt af de andre pixels. Det vil sige, at du ved et OLED-fjernsyn kan få den bedste kontrast og sortniveau, der er muligt ved et almindeligt TV. Hvis du derfor sidder og ser en film med mørke scener, så får du flest detaljer i filmen med OLED, da det kan styre hver pixel.

Desuden er de fleste OLED fjernsyn med 4K-opløsning. Det betyder, at der sidder cirka 8,3 millioner pixels i skærmen. På den måde kan du nyde detaljerige scener i din favoritfilm eller -serie. Derudover tilbyder vores OLED-TV et elegant, tyndt design, så du kan få dem op at hænge tæt på væggen med et solidt TV-ophæng. Du kan også vælge at montere fjernsynet på den medfølgende fod.

Find et OLED TV i den rette størrelse

Størrelsen af TV spænder bredt på føtex.dk, og derfor kan du på føtex.dk finde netop den størrelse, som du har brug for. Vi har blandt andet gode OLED-fjernsyn fra 49 tommer og til over 70 tommer. Det kan være svært at vælge den rette størrelse fjernsyn, så derfor har vi nedenfor nævnt et par gode råd. Så kan du nemmere finde den rette størrelse, alt afhængigt hvor tæt du sidder på fjernsynet:

  • En til tre meter: 49-55 tommer

  • Tre til fem meter: 55-65 tommer

  • Over fem meter: 65 tommer og opefter

De ovennævnte anbefalinger er blot huskeregler. Og takket være den utrolig høje opløsning i moderne fjernsyn kan du næsten selv bestemme, hvor stort dit nye OLED-TV skal være. På den måde kan du nemt og hurtigt bestille dit nye fjernsyn på føtex.dk. Hvis du har brug for yderligere vejledning så tjek vores guide: Vælg den rigtige TV-størrelse.

Se vores samlede udvalg af detaljerige og billige fladskærme.