Entremøbler

En entré er et rum, hvor mange opbevarer deres overtøj og sko, men det er også et rum, der gerne må se indbydende ud. Find inspiration til indretning af entréen blandt vores store udvalg af bl.a. skoskabe, tøjstativer og knagerækker herunder.

Guide til indretning i entréen

Entréen er førstehåndsindtrykket af din bolig, og den skal gerne vises fra sin bedste side. Læs guiden her, og bliv inspireret til, hvordan indretningen af din entré skal være. 

Sæt stemningen med entrémøbler 

Din entré er det første, du møder, når du kommer hjem efter en lang dag. Det er også det rum, der byder dine gæster velkommen, når de træder ind i dit hjem. Entréen er derfor på mange måder dit hjems førstehåndsindtryk, der sætter stemningen for resten af boligen.  

Desværre er entréen ofte et overset rum og står mange gange uudnyttet hen, selvom der findes et væld af muligheder for at gøre det både indbydende og funktionelt. Og netop det får du hjælp til lige her på føtex.dk. 
 

Tre gode grunde til at vælge entrémøbler 

  • Et hav af valgmuligheder 
  • Både æstetisk og praktisk funktion 
  • Giver et smukt førstehåndsindtryk 
     

Du kan vælge mellem lækre entrémøbler fra et bredt udvalg lige her på føtex.dk, som du naturligvis kan mixe og matche på kryds og tværs for at opnå lige præcis den stil og det udtryk, du ønsker, der skal være førstehåndsindtrykket af dit hjem.  
 

En lækkert indrettet entré kan nemlig være med til at give din bolig en fantastisk sammenhængskraft, og det kan forvandle entréen til så meget mere end blot et indgangs- eller gennemgangsparti. Ved at optimere din entré med flot og funktionelt interiør giver du din bolig et løft på flere fronter. 
 

Hvilke entrémøbler skal jeg vælge? 

Hvad end du skal have indrettet den helt store hall eller kun har et par kvadratmeter at gøre med, finder du  et skønt sortiment af møbler til entréen på føtex.dk, som kan passe ind hvor som helst.  
 

Der er dog især to typer møbler, du kan vælge imellem: 

  • Funktionelle møbler 
  • Dekorative møbler 
     

Funktionelle møbler 

En ting, man næsten ikke kan komme uden om, når det gælder entréen, er opbevaring. Med et skoskab eller en skoreol undgår du at snuble over dit fodtøj hver gang, du træder ind ad døren. Blandt vores udvalg finder du smukke skoskabe, som let og elegant kan gemme familiens sko og støvler væk og samtidig sikre nem adgang, når de skal bruges igen. Du kan også vælge en fin skoreol, hvor dit fodtøj kan stå pænt på rad og række hævet over gulvet. På den måde er det også noget nemmere at få støvsuget

Hæng familiens jakker væk på en stumtjener eller en knagerække, så de ikke ligger og flyder på gulvet. Så er det altid nemt og hurtigt at komme i og ud af overtøjet, når der er fart på i hverdagen. Hvis du har plads til det, kan du naturligvis også vælge at gemme overtøjet væk i et garderobeskab, så entréen kan blive endnu mere ryddelig. 

Du kan også optimere pladsen i entréen ved hjælp af en hattehylde, som kan hænges op på væggen og derved ikke optager gulvplads. Selvom navnet antyder, at du her kan placere dine hatte, er der dog også mulighed for opbevaring af en masse andet. Hvis der er nogle ting, du ikke bruger så ofte, kan du komme dem i et par kasser og kurve og sætte dem på hattehylden, hvilket både har en praktisk og dekorativ funktion. Vælger du samtidig en hattehylde med knager og/eller bøjler, kan du slå to fluer med ét smæk! 
 

Dekorative møbler 

Hvis du derudover har rigeligt med plads i entréen til at gøre den endnu hyggeligere, så kan du overveje at tilføje et konsolbord til rummet. Det skaber både mere opbevaringsplads, og du kan samtidig dekorere det med både lamperbilledrammer og dekorativ brugskunst.  

Du kan også vælge at indrette entréen med en fin bænk eller måske endda en daybed med bløde pyntepuder og plaider, så der altid er en komfortabel siddeplads, når du skal have sko på. Find det hele og mere til på føtex.dk - her handler vi.