Billedrammer

Med billeder kan du mindes specielle øjeblikke og gøre dit hus mere personligt. Her på siden har vi samlet et udvalg af flotte billedrammer, der fås i forskellige farver, materialer og størrelser. Gå på opdagelse i vores udvalg af rammer og find det perfekte match til din indretning i dag.

Se vores store udvalg af billedrammer

Der er ikke noget så kedeligt som helt bare vægge. Så gør dine hvide vægge en tjeneste og hæng nogle flotte billedrammer op på dem, så de får helt nyt liv. Du kan putte alt, du kan komme i tanke om i dine billedrammer – det er kun fantasien, der sætter grænser her.

Tre grunde til at købe billedrammer

  • Du kan hænge dine vigtigste minder op på væggen

  • Du kan arrangere dine rammer til en flot billedvæg

  • Du kan skabe smukke helhedsindtryk i dine rum

På føtex.dk har vi et stort udvalg af billedrammer. Vi har både rammer i minimalistisk stil og et bredt udvalg af mere klassiske rammer, der passer til malerier eller noget andet vigtigt, du gerne vil hænge op på væggen. Vi har også et væld af størrelser, herunder de populære mål på 30x40 cm, 40x50 cm og den helt store klassisker: 50x70 cm.

Sådan vælger du den rigtige ramme

Som du kan se her på siden, så er udvalget af billedrammer ret omfattende på føtex.dk - så hvad skal du vælge? De faktorer du skal overveje er:

  • Størrelse – Rammen skal selvfølgelig kunne indeholde, det billede, den plakat eller den genstand du skal have indrammet, men derudover betyder bredden på selve rammen også noget. Brede og smalle rammer kan se flot ud imellem hinanden, men vil du hellere have et ensartet udtryk, skal du vælge en ramme, der matcher dine andre rammer.

  • Farve og materiale – Igen kan du matche, eller du kan vælge en der stikker ud fra mængden, hvis det billede, du vil indramme, skal skabe blikfang. Du kan også vælge ud fra om rammen skal falde i ét med baggrunden, eller om den gerne må være fremtrædende? Med naturlige trærammer kan du f.eks. skabe en rolig stemning i hjemmet, modsat rammer i aluminium, hvor du kan skabe lidt mere drama på væggen.

  • Type af ramme – Har du f.eks. en plakat, som fortjener en lidt mere speciel indramning, kunne en plakatliste være den ideelle løsning. Har du derimod mange billeder, du vil have indrammet, kan du med fordel købe en digital fotoramme, der på skift viser alle dine valgte billeder.

Find lige den billedramme, du har brug for på føtex.dk, og bestil den hjem i dag. Du kan med fordel gå på opdagelse i vores store udvalg af anden boligtilbehør og interiør og give hele hjemmet en overhaling.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til billedrammer