Trærammer

Find smukke trærammer til at fremhæve dine yndlingsbilleder og skab en hyggelig stemning i dit hjem. I udvalget kan du vælge imellem trærammer i forskellige størrelser og nuancer, der passer til enhver stil og indretning. Udforsk vores sortiment af billedrammer i træ herunder.

En billedramme i træ kan vække dine billeder til live

En billedramme i træ kan give dine billeder et nyt liv og vække dem til live på en helt unik måde. Trærammer har en naturlig varme og karakter, der skaber en varm og indbydende atmosfære i ethvert rum. Udover at tilføje en æstetisk appel til dine billeder, beskytter en træramme også dine billeder mod støv, snavs og skader.

På føtex.dk har vi masser af rammer at vælge mellem, så du kan finde en ramme, der passer perfekt til dit billede og dit hjem. Uanset om der er tale om en plakat eller et fotografi, vil en træramme give dit billede det ekstra touch, det fortjener.

Find en træramme i den rette nuance

En træramme i den rigtige nuance er afgørende for, hvordan dit billede kommer til at tage sig ud på væggen. Den rigtige nuance kan tilføre et billede noget helt specielt, og en ramme kan sagtens siges at være et møbel lige så meget som andre vægdekorationer.

Du kan blandt andet tage højde for følgende, når du vælger en træramme:

  • Passer rammen til farven på din væg?
  • Hvilken størrelse ramme passer på væggen?
  • Kan du sammensætte flere rammer for at skabe en billedvæg?
     

Hos føtex finder du alt fra små A4-rammer til store rammer på 50x70 centimeter, så det er bare med at måle op derhjemme, så du kan finde en ramme, der passer.

Vælg en træramme med det rigtige glas

I vores udvalg finder du både rammer med klart glas og plexiglas. Klart glas er mere holdbart og mindre modtageligt for ridser end plastikmaterialer, og det har en højere modstandsdygtighed over for misfarvning. Plexiglas er mere modstandsdygtigt overfor stød og brud og er typisk lettere at håndtere og montere end klart glas. Hvad du foretrækker er smag og behag, du finder i hvertfald begge dele ovenfor - så det er bare at komme i gang med at indramme hjemmests kunst.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til trærammer