Plakatophæng

Leder du efter ophængning til dine plakater? Plakatophæng er en smart måde at hænge dine personlige plakater op på. På føtex.dk kan du finde et stort udvalg af stilfulde plakatophæng i forskellige farver, størrelser og materialer. Se alle varianter her på siden.

Find stilfulde plakatophæng på føtex.dk

Plakater og print er en let måde at tilføje personlighed til dit hjem på, og du kan hænge dem op på flere forskellige måder. Du kan eksempelvis bruge klassiske billedrammer, men det er også her plakatophæng kommer ind i billedet. Plakatophæng eller plakatlister er nemlig en smart og enkel måde at hænge dine yndlingsplakater op på.

Udover at være en praktisk løsning så tilfører plakatlister også et moderne og stilfuldt element til din væg. De forskellige plakatophæng har alle et enkelt og stilrent design, og de kommer tilmed i mange forskellige farver og materialer. Se bare alle vores plakatophæng her på siden.

Sådan fungerer en plakatliste

At bruge en plakatliste til dine plakater er en robust løsning med lang holdbarhed. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, at dine plakater falder ned fra væggen. En plakatliste fungerer nemlig ved at fastlåse plakaten med magneter. Listen holder derfor din plakat på plads. Når plakaten er fastgjort, er alt, du skal gøre, derfor blot at hamre et søm i væggen. Derefter er plakaten let at justere, så den hænger helt lige.

Vælg det rette plakatophæng til dit hjem

Når du skal vælge det rette plakatophæng, bør du overveje en række faktorer.

  • Størrelse: Det er vigtigt at vælge et plakatophæng, der passer til størrelsen på din plakat. Tjek derfor altid målene på ophænget, og sammenlign med den ønskede plakat. Listerne passer dog typisk til plakater i populære størrelser.
     
  • Materiale: Plakatophæng kommer i forskellige materialer som massivt egetræ eller aluminium. Overvej derfor, hvad der passer bedst til din indretning.
     
  • Farve: Udover materiale kommer plakatlister også i forskellige farver. Vælg derfor et ophæng, der passer godt til farverne på selve plakaten.
     

Du kan bruge plakatophæng i alle rum i din boligindretning – lige fra stuen til børneværelset. Et godt tip er at kombinere forskellige plakater og plakatlister for at skabe en flot og interessant billedvæg.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til plakatophæng