Stumtjenere

Er du på udkig efter en flot og praktisk stumtjener til opbevaring af overtøj i entréen? Du kan tjekke vores aktuelle sortiment herunder.

Stumtjener – praktisk og funktionel

Stumtjenere hører til den type af møbler, som du nok ikke skænker de helt store tanker, før du opdager, at det roder og flyder med jakker, kasketter og rygsække, når du træder ind ad døren. Men så kan det som oftest heller ikke gå hurtigt nok med at anskaffe sig en. I det daglige undrer du dig sikkert ikke over det noget underlige navn. Det skyldes, at den fra starten af blev betragtet som en tjener, der stod og tog imod overtøj, hatte og paraplyer.
 

Tre grunde til at vælge en stumtjener

  • Fås i flere udformninger og design, materialer og størrelser
  • Den beskedne vægt gør den nem at flytte rundt med alt efter behov
  • Kan kombineres med andre entrémøbler for et flot og praktisk-funktionelt indgangsparti

Stumtjenere er en næsten uundværlig del af entréen, hvis du vil holde den pæn og ryddelig. I en travl hverdag kan det hele gå lidt hurtigt med at smide jakken eller tasken fra sig, og uden en stumtjener ender det som regel på gulvet eller slængt hen over en stol eller et bord. Når du har en stumtjener stående lige inden for døren, er der ganske enkelt ingen undskyldning for at lade overtøjet osv. ligge og flyde.
 

Hvad skal jeg vælge?

Hvis du ikke er helt afklaret i forhold til, hvilken af vores flotte stumtjenere du fremover skal kunne glæde sig over derhjemme, kan det anbefales at sætte lidt tid af til at afdække præcist, hvilket behov du har.

For at gøre det nemmere at finde frem til en løsning, er her et par punkter, som det er en god idé at have fokus på.

  • Udformning og design: Har du specielle præferencer i forhold til stil og design? Skal stumtjeneren stilmæssigt komplementere og understøtte eller adskille sig og pifte din nuværende boligindretning op?
  • Størrelse: Hvor meget overtøj osv., skal der være plads til?
  • Muligheder: Kombinér f.eks. med en hattehylde, en knagerække eller et skoskab for et gennemført helhedsindtryk, der er både smukt og funktionelt.
     

Køb din nye stumtjener på føtex.dk

Kig dig om i vores alsidige udvalg af stumtjenere. Når du har fundet frem til din favorit, bestiller du den nemt og bekvemt online på føtex.dk. Vi vil så sørge for, at du får den leveret hjem på din adresse.

Husk, at du som altid har ubegrænset returret, hvis du skulle fortryde dit køb.