Knagerækker

En knagerække er super smart at have både i entreen, på badeværelset, i køkkenet, på børneværelset og i mange andre rum, hvor der er brug for at hænge tøj eller ting op. Find alle vores knager til boligen herunder.

Knagerækker - Få nemt styr på tingene

En knagerække gør det nemt for dig at hænge tøj, håndklæder, tasker og meget andet op på væggen, så du hurtigt kan få styr på det. Det er med til at gøre, at dit hjem kommer til at være langt mere ryddeligt.
 

Tre fordele ved knagerækker:

  • Muligt at hænge tøj, tasker og meget andet op
  • Mange typer – nemt at finde en, der passer til din stil
  • Fylder ikke meget, men kan alligevel klare en stor mængde/vægt

Med en eller flere knagerækker kan du hurtigt hænge din jakke op, når du kommer hjem, børnenes gymnastikpose har en fast plads, og viskestykkerne er lige ved hånden ude i køkkenet. Samtidig fylder knagerne ikke særlig meget, selvom de kan holde på mange genstande. Dermed kan du sagtens have knagerne hængende bag en dør.

Med vores store udvalg af knagerækker bliver det nemt for dig at finde de rette til dit hjem. Har du også brug for opbevaring af sko i din entre? Så er det en god ide, at du også anskaffer et skostativ for at få yderligere orden på sagerne.
 

Det skal du tænke over, når du vælger en knagerække

Der er en række detaljer, som det er en god ide, at du tænker over, inden du skal vælge en knagerække. Det er blandt andet:

  • Hvor mange knager har du brug for? Nogle knagerækker består af mange knager, andre af få. Gør det klart for dig selv, hvor mange du har brug for.
  • Hvilket udtryk kan du godt lide? Der er stor forskel på stilen på de forskellige knager. Det er selvfølgelig vigtigt, at du vælger nogle, der passer til dit hjem.
  • Kommer omgivelserne, hvor knagerækken skal hænge til at påvirke den? Skal dine knager hænge i køkkenet eller på badeværelset, kan det være, at de bliver våde eller fedtede af omgivelserne.
     

Knagerækker til både børn og voksne

Her på føtex.dk finder du både knagerækker til voksne og børn. Skal du hænge knager op på børneværelset, er det derfor oplagt, at du vælger nogle søde og sjove motiver, der passer dertil.

Bare fordi du er blevet voksen, betyder det ikke, at du skal vælge de kedelige knager. Vi har et væld af knager til voksne, der er både sjove og anderledes.

Tjek udvalget herover, og find nemt frem til den knagerække, der passer til dit hjem.