Flytte hjemmefra liste: Køkkenudstyr

Hjemme ved de gamle er der det hele i køkkenskufferne - også de ting der ikke bruges så ofte, men som viser sig kan afværge en mindre krise. Har snakker vi eksempelvis om dåseåbneren eller vinoplukkeren. Du opdager med garanti først at du mangler noget, når du står og skal bruge det. Med føtex flytte hjemmefra liste til køkkenet, kan du forhåbentlig blive mindet om de der små køkkenting, der har det med at smutte, når du samler dine flyttte hjemmefra ting sammen.

Køkkenet er det rum, hvor der skal bruges lidt knaster på lidt uinteressante men uundværlige sager - og det er sikkert ikke et område, du gider bruge synderligt mange penge på.

Vi hjælper dig til de absolutte musthaves indenfor køkkenudstyr og køkkengrej, så du (forhåbentligt) kan lave lækre retter "som mor plejede at lave dem". Du kan også bruge guiden til inspiration, hvis du skal til studentergilde og ikke lige ved, hvad du skal give den kommende student. Du vil se mærker som Epiq, Basis køkken og Køkkenchef.

Se vores sortiment af prisvenligt køkkenudstyr

Vi har dedikeret en hel side til vores køkkenudstyr, der kommer til lave priser, men stadig i god kvalitet. Siden er oplagt at undersøge for førstegangflyttere og unge studenter. 

Flytte hjemmefra liste: Køkkenredskaber

Lad os starte i de små: køkkenredskaber. De er uundværlige redskaber, der gør madlavningen en anelse nemmere og gør det muligt at lave de fleste retter og opskrifter uden det store besvær. Hvis du ikke vil føle dig nødsaget til at købe færdigretter og takeaway, så bør du investere i køkkenredskaber som:

Derudover kan du med fordel udvide med røreskåle, den uundværlige dåseåbner til billig studiemad, et målebæger, en køkkenvægt, rivejern, grydelapperplastbeholdere og ikke mindst viskestykker

Flytte hjemmefra liste: Køkkenapparater

Køkkenapparater er med til at gøre madlavningen i hverdagen nemmere og hurtigere. Det er dog også her, de fleste flytte hjemmefra-ting koster mest. Der er alligevel nogle få elektriske køkkenapparater, der er et must – også for en fattig studerende. Maskiner du bare må eje er:

Men ligesom med køkkenredskaber kan du altid supplere efter behov, eller når du flytter til noget større, og der er plads til alverdens køkkenmaskiner.

Flytte hjemmefra liste: Servering

Når maden er lavet, skal du også have køkkenudstyr til at servere maden i samt spise af. Hvis du ikke allerede har ønsket dig elementer til et Royal Copenhagen-stel, findes der mange muligheder inden for service og glas, som ikke koster alverden og samtidig er pænt. Med hvad bør du så eje indenfor servering og service? Du bør altid have:

Umiddelbart siger man, at man bør have stel til 12 personer, dog er det ikke noget, der forventes af en ung studerende, der måske knap nok har plads til 12 på sit værelse i studieboligen. Dog er det en fordel at have lidt ekstra service til gæster, eller hvis du er sådan en heldig kartoffel at have en opvaskemaskine.
 

Flytte hjemmefra liste: Rengøring

Køkkenet rengør desvære ikke sig selv. Derfor er der også udstyr i den henseende, som du bare må eje, for netop at kunne holde køkkenet rent og hygiejnisk.

Det er selvfølgelig en kedelig post at bruge surt-tjente penge på. Har du rengøringsartiklerne i orden bliver det nemlig lidt hurtigere at få gjort rent - men nok ikke sjovere. Musthaves indenfor rengøringsartikler til køkkenet er:

  • Opvaskebørste og skuresvamp
  • Opvaskebalje
  • Viskestykker og klude
  • Gulvmoppe og -spand
  • Kost og/eller fejebakke
  • Tørrestativ til våde viskestykker og vasketøj
     

Hvornår flytter man egentlig hjemmefra?

Der er stor forskel på hvornår man flytter hjemmefra. Vidste du eksempelvis at...


Det sætter om ikke andet krav til flytte hjemmefra tingene og ikke mindst budgettet. Derfor kan du med fordel benytte dig af din ønskeseddel til at skrabe lidt lækre, flytte hjemmefra ting sammen. 

Flyt hjemmefra med føtex

Er der flytte hjemmefra ting til køkkenet, som du godt kunne tænke dig, men som du synes er virkelig dyrt - måske den der dødlækre køkkenmaskine fra KithcenAid, giver hede drømme, eller måske er et smukt stel en høj prioritet hos dig. Da kan du med fordel sætte ønskerne på din ønskeseddel til jul, fødselsdag eller sågar studentergilde. 

Hos føtex har vi et stort sortiment indenfor bolig, møbler og køkkenudstyr til skarpe priser i høj kvalitet. Du vil udover at få fyldt køkkenskabene op med udstyr og apparater også kunne indrette hver og en af boligens rum til en fornuftig pris. Bliv inspireret af vores mange boligguides og vores brede udvalg af møbler.