Blendere

På føtex.dk finder du et bredt udvalg af blendere, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med at blende alt lige fra smoothies til supper og babymos.

Skønne blendere og smoothie blendere

På føtex.dk finder du et stort udvalg af kraftige og effektive blendere, som derfor kan blende stortset hvad som helst. Vi har blendere fra alle de kendte mærker, herunder Wilfa, OBH Nordica og Braun. Køb din næste blender online på føtex.dk og få leveret lige til døren eller til en butik nær dig. Så kan du hurtigt og nemt komme i gang med at lave skøn mad.


Reelt set er der ingen grænser for, hvad du kan give en tur i din blender. Vi anbefaler blandt andet smoothies, supper og babymos – alle ting der kan laves i et væld af forskellige smagsvarianter. Udover almindelige blendere forhandler vi blandt andet også særlige suppemaskiner og smoothie blendere, der giver dig et perfekt resultat – hver gang. Find din favorit blandt vores mange forskellige blendere, eller vælg en blender til en skarp pris, og bestil den hjem med blot få klik her hos føtex.dk. Vi har blendere til alle behov, og dermed helt sikkert også en kraftfuld blender, der matcher dine behov. 

Hvad er forskellen på en mini blender og en smoothie blender?

En smoothie blender og en mini blender er ikke det samme på trods af, at du kan lave smoothies i stort set alle typer blendere.  

Smoothie blenderen har nemlig revolutioneret smoothie-tilberedningen. De består nemlig af en drikkedunk hvor frugten placeres og blendes. Du skal derfor ikke hælde smoothie fra blenderen over i glas eller drikkedunk, når du er færdig. Det sparer både tid og opvask og er ideelt til dig, der gerne nyder en smoothie på farten. En smoothie blender består af en eller to drikkedunke samt en motordel. Når der laves smoothies, anbefales det altid at putte de flydende ingredienser i først og dernæst de frosne frugter, da flasken vendes på hovedet ned i motordelen, når skruelåget med skæreblad er sat på.  

Men hvad er så en mini blender? 

En mini blender minder mere om den helt traditionelle blender end den minder om smoothie blenderen. Forskellen på miniversionen og den traditionelle er, at den er mindre en gennemsnittet. Det betyder, at mini blenderen i stedet for at have en kapacitet på eksempelvis 1,7 liter derimod har en kapacitet på omkring 300-600 ml. Det betyder dog også, at motoreffekten er lidt lavere og kan ligge mellem 100-300 watt. 

Køb din nye blender online hos føtex.dk

Når du har fundet den blender, som falder bedst i din smag, blandt vores mange modeller i sortimentet, kan du nemt bestille din nye blender hjem med blot få klik her på siden. Vi har både små og store blendere, og sortimentet består af blendere til alle formål. Uanset om du primært skal bruge din blender til at blende frossen frugt til silkebløde smoothies, eller du skal blende varme, kogte grøntsager til suppe, kan du derfor finde en blender her i udvalget, der egner sig perfekt til formålet. Vi har også gode allround blendere, der kan klare lidt af det hele.

Mangler du andet udstyr til køkkenet? Du finder det her hos føtex.dk. Vi har blandt andet har et bredt sortiment af forskellige køkkenapparater, herunder diverse køkkenmaskiner, stavblendere, saftpressere, håndmixereelkedler og brødristere. Det er derfor bestemt ikke køkkenudstyr, du kommer til at gå ned på, når du handler online hos os. Læg ud med en alsidig og kraftfuld blender, der kan bruges til mange forskellige formål i køkkenet, og køb den her hos føtex.dk.

Brug for hjælp til valg af blender?

Har du brug for hjælp til valg af blender? Du er altid velkommen til at besøge os i dit nærmeste føtex-varehus, hvor du kan tage nogle af modellerne i øjesyn og derudover få rådgivning fra en af vores medarbejdere. Vi hjælper dig godt videre med dit køb af blender – uanset om du handler online eller køber i en af vores fysiske butikker. Bestiller du online, glæder vi os meget til at se, hvilken blender du vælger, og til at levere den til dig inden for få dage.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om blendere