Saftpressere & juicer

Der er intet som hjemmelavet saft og juice lavet på årstidens frugter, bær og grøntsager. Alt du behøver er en saftpresser eller juicepresser til at klare arbejdet for dig. Vi har et bredt udvalg af saftpressere, juicepressere og slowjuicere her på føtex.dk.

Lav din egen æblemost

Lav din egen lækre æblemost og udnyt alle æblerne fra æbletræet i haven. Det er både nemt, lækkert og sjovt selv at fremstille æblemost. Følg de enkle råd i denne korte guide og få succes med dit nye hjemmemosteri.

Saftpresser og slowjuicer - lav sund og lækker juice

Hvad enten du mangler en citruspresser til at lave frisk appelsinjuice til søndagsbrunchen sammen med sprøde vafler, eller er du på udkig efter en mere avanceret saftpresser til at lave saft og juice af årstidens frugt og grønt, så finder du flere modeller at vælge imellem her på siden.

Gode grunde til at vælge en juicer

  • Det bliver lettere at få indtaget de anbefalede seks stykker frugt og grønt hver dag, når du kan lave det til en lækker juice
  • Du kan få brugt den frugt og det grønt, der er ved at blive overmodent

Der er mange fordele ved at investere i en saftpresser. Ikke alene giver den et godt grundlag for en sundere hverdag, den kan også hjælpe med at minimere madspild ved at give dig en nem måde at få brugt frugt og grønt, der er for kedeligt til at spise. Med den overmodne frugt får du en sød og god smag til din juice, der fungerer rigtig godt sammen med forskellige bitre grøntsager.

Sådan vælger du den rette saftpresser

Der er stor forskel på, hvad en saftpresser kan og derfor også stor forskel på, hvad du skal vælge for at kunne lave den saft, du drømmer om. Du bør derfor overveje:

  • Om du ønsker en model, der kun kan presse citrusfrugter eller en, der kan lave saft og juice af både frugt og grønt
  • Om det skal være en saftpresser eller en slowjuicer
  • Hvor meget plads du har i køkkenet – skal den stå fremme eller være let at pakke ud og væk

Køb din juicer på føtex.dk

Bestil din nye saftpresser i dag, og drik frisk juice hele sommeren igennem. Husk, at du altid finder et stort udvalg af køkkenapperater. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen. Vi har altid hurtig levering og ubegrænset returret. Når du køber din juicer på føtex.dk, er du altid garantet høj kvalitet.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om saftpresser og juicer