Elkedler

En god elkedel er et must i køkkenet, når det skal gå stærkt. Med en elkedel er der kogende vand på få minutter, så du hurtigt kan servere en kop kaffe eller te til uanmeldte gæster. Se vores udvalg her på siden

Afkalkning af kaffemaskiner og elkedler

Det er vigtigt at vedligeholde din elkedel med regelmæssig afkalkning. Læs hvordan du let og hurtigt slipper af med kalk i maskinen.

Elkedler

En god elkedel er et must i dit køkken, når det skal gå stærkt, og du ikke vil spilde dyrebar tid eller energi på at opvarme vand i en gryde. Med en elkedel er der kogende vand på få minutter, så du hurtigt kan servere en god kop kaffe eller te til uanmeldte gæster. Find din næste elkedel på føtex.dk, hvor vi har et stort udvalg af elkedler til alle behov. 

Derfor er det billigere at koge vand i en lille elkedel

Det kan godt lade sig gøre at leve uden en elkedel, men det kan nærmest ikke betale sig at undvære. Det er nemlig både dyrere og mere besværligt at skulle varme vand op i en gryde, hver gang du skal bruge kogende vand til kaffe, te eller måske til en lækker gryderet i forhold til, hvis du koger vandet i en elkedel.

  • Gryden: Når der koges vand i en gryde, skal der bruges energi på at varme vandet og gryden op som typisk er af stål og derved varmeledende. Der går derfor mere energi tabt ved kogning i gryde end i elkedel.
  • Elkedlen: Ved opvarmning i elkedel uanset om der er tale om en lille elkedel eller en stor bruges størstedelen af energien på at opvarme vandet. For at spare energi anbefales det desuden at koge netop den mængde du har brug for. 
     

Her på siden finder du elkedler fra et væld af forskellige kendte mærker, herunder OBH Nordica, Morphy Richards, Epiq, Budget, WMF og Domo, og du kan således nemt finde en elkedel i en prisklasse, der passer til dit budget. Samtidig er du dog altid garanteret en elkedel af høj kvalitet, uanset hvilken elkedel du vælger. Mangler du andre køkkenapparater til madlavningen? Så se også vores store udvalg af blendere, saftpressere, håndmixere, køkkenmaskiner og frituregryder, som du finder online her på føtex.dk. Så kan du nemt få opgraderet udstyret i køkkenet.

Køb din nye, billige elkedel online hos føtex.dk

En god elkedel bør være en fast del af udstyret i ethvert køkken, og her på siden finder du nogle af de bedste, billige elkedler på markedet. Tag dig god tid til at kigge de mange forskellige muligheder igennem, og bestil derefter din nye elkedel hjem. Så er der lynhurtigt kogende vand til aftenkaffen – eller til morgenkaffen den følgende morgen.

Vi har elkedler et væld af størrelser. I sortimentet finder du blandt andet elkedler med en kapacitet på 1 liter eller hele 1,7 liter. Uanset om du har brug for at koge lidt eller meget vand på én gang, kan du derfor finde en elkedel, der matcher dine behov, her hos os. 

Hos føtex.dk får du ubegrænset returret på alle produkter, og du skal derfor ikke være bange for at gøre et fejlkøb. Du kan derfor trygt bestille din elkedel online velvidende, at den kan sendes retur, hvis den ikke er helt, som du drømte om. Skulle du få brug for hjælp undervejs i købsprocessen, så sidder vores team i kundeservice klar til at hjælpe dig godt videre med dit køb af elkedel. Ofte kan du faktisk finde mange elkedler til en god pris. Bestil din nye elkedel i dag. Vi glæder os til at levere den til dig.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om elkedler