Sammensæt din egen modulsofa

Vær med på tidens trend og byg din egen modulsofa, ligesom du vil have det. Med en modulsofa kan du selv bygge og sammensætte din sofa efter eget ønske. Du kan både kombinere forskellige farver eller lade dem stå alene. På føtex.dk har vi et stort udvalg af fine modulsofaer i smukke farver.

Sådan skræddersyer du din egen modulsofa

Med en modulsofa sammensætter du selv, hvordan din sofa skal være. Dette giver dig en stor fleksibilitet i dine designmuligheder. Læs, hvilke overvejelser du skal have gjort dig, før du designer din egen modulsofa. 

Byg din egen modulsofa

Har du altid drømt om at eje en modulsofa? På føtex.dk har vi et stort udvalg af fine modulsofaer i adskillige flotte farver og lækkert kvalitetsstof. Det smarte ved en modulsofa er, at du kan sammensætte din egen sofa efter eget ønske, men et modul kan også sagtens stå alene.

En modulsofa er både nem at skille ad og sammensætte med andre moduler. Du kan derfor også skabe en modulsofa, der udtrykker din personlige stil i hjemmet - hvad enten de er ensfarvede eller flerfarvede.

Du kan være heldig at finde modulsofaer i smukke farver såsom:

  • Orange
  • Beige
  • Grøn
  • Grå

 

Få modulsofa i god kvalitet

Når du køber en modulsofa, får du en sofa i god kvalitet, der er med til at sætte rammerne for et hyggeligt hjem. Vores modulsofa er fremstillet i stoffet Austin, der er kendt for sin gode kvalitet. Stoffet er ligeledes slidstærkt og holdbart. Du kan sammensætte din modulsofa med forskellige moduler efter eget ønske. På føtex.dk kan du vælge mellem disse moduler:
 

  • Hjørnemodul
  • Midtermodul
  • Modul med armlæn
  • Puf
     

Du kan selv vælge, om du vil sammensætte en hel sofa eller kun have et eller flere moduler i boligindretningen.
 

Gør din modulsofa hyggelig

Kunne du godt tænke dig at gøre din modulsofa hyggelig og fin at se på i dagligstuen? På føtex.dk har vi også et stort udvalg af lækre sofapuder, som du kan pynte din sofa med. Sofapuderne fås i flotte farver og mønstre, så der er lidt for enhver smag.

Du kan også sagtens gør din modulsofa hyggelig med en blød og behagelig plaid. Du kan bruge vores plaider som mere end blot en fin pyntegenstand. De er nemlig også gode til at give dig varmen, når du holder hyggedag på sofaen.