Opgradér dit hjem med en smart lampe

Oplev en lettere hverdag med smart belysning i form af blandt andet en smart loftlampe, væglampe og bordlampe. Med en smart lampe er du nemt i stand til at sætte et personligt præg på ethvert rum. Samtidig kan du hurtigt og simpelt skabe eksempelvis en hyggelig, afslappet eller romantisk stemning.

Smart belysning - sådan får du lysstyring i hjemmet

Har du forelsket dig i tanken om at styre dit lys via en app eller det at lave dine egne personlige lyssettings? Så er det smart belysning fra Philips Hue, EGLO Connect eller WiZ, du søger. Bliv klogere på området her, og få svaret, hvordan du inkorporerer lysstyring i dit hjem. 

Oplev de mange fordele ved en smart lampe

Hvis du ikke allerede er bekendt med fordelene ved et smart hjem, så kan du nemt blive klogere med vores guide om smart belysning. Når du først har læst lidt nyttig information om emnet, så kan du hurtigt selv få lyst til at prøve det derhjemme.

Justér lysstyrken, så den passer perfekt til hver enkelt situation. Du kan nemlig styre det hele direkte fra en app på din telefon. Har du derfor lyst til lidt dæmpet lys, mens du ser film? Eller et lidt skarpere lys til eksempelvis rengøring eller madlavning? Lige meget hvilken præference du har, så kan smart lampen gøre det muligt. 

Lad smart belysning gøre din hverdag lettere

Du har måske prøvet at tage hjemmefra uden at slukke lyset. Med smart belysning er der ingen grund til at spilde penge på at have lys tændt, mens du er ude. Du kan nemlig også bruge din app til at tænde og slukke lyset. Hvis du derfor allerede har lagt dig og ikke gider rejse dig, så kan du også her styre lyset direkte fra telefonen.

Hvad end du har lyst til at prøve en smart loftlampe, smart væglampe eller måske en smart bordlampe, så kan du finde det på føtex.dk. Har du derimod lyst til at prøve smart belysning med din yndlingslampe? Så kan du nemt og simpelt udskifte den normale pære med en smart pære

På den måde kan du beholde din personlige stil samtidig med, at du gør dit hjem mere intelligent. Der er derfor mange grunde til at afprøve en smart lampe og smart belysning. Det kan nemlig være med til at gøre din hverdag lidt lettere og din belysning lidt mere spændende.