Smart-højtaler

Forbind dit hjem med en smart højtaler. På føtex.dk finder du avancerede højtalere med intelligent stemmestyring, der gør det endnu nemmere for dig at styre lyd, lys og elektronik, når den kobles sammen med andre smart home enheder. Se udvalget af smart højtalere fra blandt andet Sonos og Google Nest.  

Gør hverdagen lettere med en smart højtaler

Højtalere kan efterhånden meget andet end at blot at levere god lyd. Det er i høj grad symboliseret ved de ultramoderne smart højtalere. Med indbygget stemmestyring kan du styre både musikken, fjernsynet, belysningen og andre enheder i hjemmet, når smart højtaleren kobles sammen med andre smart-enheder. Det gør det nemt at tænde, slukke eller tilpasse lyd og lys, når du har hænderne fulde eller blot ikke gider at række ud efter mobilen eller fjernbetjeningen eller ligefrem rejse dig op. 

På føtex.dk kan du opleve et stort udvalg af førende smart højtalere fra blandt andet Sonos og Google, der alle leverer enestående funktionalitet indpakket i et stilrent, diskret og kompakt design. Dermed passer de godt ind de fleste steder og i ethvert moderne hjem - og den gode lydkvalitet er naturligvis intakt.  

Vælg smart højtalere med din foretrukne intelligente assistent 

Foretrækker du Google Assistant, Amazon Alexa eller måske Siri? Når du vælger en ny smart højtaler, bør du også tage højde for kompatibilitet med andre smart løsninger, og hvilken specifik teknologi du ønsker, der skal modtage dine stemmekommandoer. Det er forskelligt fra højtaler til højtaler, hvilke intelligente assistenter de understøtter.  

Mange modeller understøtter kun én bestemt assistent. Med Google Nest er det naturligvis Google Assistant. Men med smart højtalere fra Sonos bestemmer du selv, om du vil vælge Google Assistant eller Amazon Alexa som dit primære stemmestyringssystem. 

Fuldend dit intelligente hjem på føtex.dk 

Er du også på udkig efter andre intelligente løsninger til hjemmet? På føtex.dk finder du alt det, du har brug for til at transformere dit hjem til et ægte smart home. Tag eksempelvis et kig på vores udvalg af smart stikkontakter eller smart belysning. Med blot en række intelligente løsninger, der er simple at opsætte, får du kontrol over dit hjem som aldrig før.