Smart stikkontakt

Opdag de intelligente muligheder en smart stikkontakt tilfører hjemmet. På føtex.dk kan du gå på opdagelse i et alsidigt udvalg af smart-plugs, og få fuld kontrol over dine enheder derhjemme. Se alle vores smart home stikkontakter herunder. 

Smart stikkontakt: Intelligent styring af stikkontakter 

En smart stikkontakt minder på mange måder om en helt almindelig stikkontakt. Dog er det lidt mere end blot en regulær strømkilde. En stikkontakt til smart home giver dig mulighed for intelligent og fjernbetjent styring af stikkontakterne og de tilkoblede enheder. Så er du ikke længere nødt til at rejse for at slukke for strømmen. Med smarte stikkontakter kan du få adgang til praktiske og intelligente funktioner såsom: 

  • Fjernbetjent strømstyring via apps 

  • Indbygget energiovervågning 

  • Indstilling af tidsbegrænsede programmer 

  • Mulighed for stemmestyring 

 

Med en smart stikkontakt kan du gøre strømstyring nemmere end nogensinde. Med et enkelt tryk i mobilappen kan du tænde eller slukke for de tilkoblede enheder - også når du er væk hjemmefra. Flere varianter giver dig også mulighed for at tidsindstille stikkontakten, så den automatisk tænder eller slukker på et ønsket tidspunkt eller med intervaller, så det ligner, at du er hjemme. Enkelte modeller har desuden indbygget energiovervågning, der gør det nemt for dig at holde øje med og følge udviklingen i forbruget. 

Nem at installere - endnu nemmere at benytte 

Alle og enhver har mulighed for at få glæde af smart home stikkontakter. Det eneste, du oftest skal gøre, er at tilslutte stikkontakten til en WiFi-forbindelse og downloade leverandørens gratis app. Som regel er det ikke engang nødvendigt, at du anskaffer dig en hub, der normalt fungerer som den centrale forbindelse i et smart home. 

Opdag flere intelligente løsninger til dit smart home på føtex.dk 

På føtex.dk kan du finde alt det, du skal bruge til at gøre dit hjem til et vaskeægte smart home. Hos os kan du dykke ned i spændende samlinger af alt fra smart belysning og smart højtalere til smart overvågning og sikkerhed i hjemmet. Så har du altid fuld kontrol over dit hjem.