Smart overvågningskameraer og sikkerhed

Mangler du en ny smart røgalarm, en dørklokke med kamera, eller et overvågningskamera, der kan hjælpe med at holde familien tryg? Så er du landet på den rette side. På føtex.dk har vi nemlig flere Smart Home-kameraer og andre smarte produkter til overvågning. Se hele udvalget herunder.

Hold ubudne gæster ude med et Smart Home-kamera

Er du nervøs for, at der går ubudne gæster rundt omkring din bolig eller ved din grund? Så kan du med fordel investere i et Smart Home-kamera fra føtex.dk, som lader dig følge med i alt, hvad der sker, live. Et Smart Home-kamera skal blot kobles til dit internet, og så kan du se, hvad kameraet ser, direkte fra din smartphone - uanset hvor du er. Smart-kameraer kan typisk også sende dig en notifikation, hvis det registrerer bevægelse.

Mange af WiFi-kameraerne er også vandafvisende, så du kan sætte overvågningskameraer op både udenfor og indendørs. Når du hænger et Smart Home-overvågningskamera op udenfor, kan det som en bonus virke afskrækkende for potentielle indbrudstyve. Se derfor udvalget igennem, og tilføj et eller flere Smart Home-kameraer til dit Smart Home-system.

Regler for videoovervågning som privat

Du bør dog altid tjekke op på lovgivningen omkring overvågning i priviate hjem inden, du monterer Smart Home-overvågningskameraer over alt omkring huset. Det kan du blandt andet gøre ved Data Tilsynet eller på Retsinformation, hvor du kan finde den fulde lovgivning på området. Det er nemlig sådan, at du som privatperson ikke må filme ud mod offentlige veje og stier, hvor der er færdsel.

Men hvad betyder det så helt præcist for placeringen af dit Smart Home-kamera? Det betyder ganske enkelt, at hvis du eksempelvis vil filme ubudne gæster ved hoveddøren, ja så skal kameraet placeres i eksempelvis din carport (hvis denner er foran hoveddøren). Eller det skal placeres sådan, at det udlukkende filmer ned mod døren og IKKE kan fange forbipasserende foranhuset, som befinder sig uden for din grund. Overvåger du desuden steder, hvor der er almindelig adgang for folk eksempelvis post, skraldemænd, håndværkere og sågar barnepige, ja så skal du informere om videoovervågningen via skiltning eller på anden måde gøre det tydliget, at der foretages overvågning. Det kan eksempelvis gøres med klistermærker. De kan også virke præventivt i forhold til indbrud. 

Svar på dørklokken -  også når du ikke er hjemme

Her på siden finder du også smarte dørklokker med indbygget kamera, så du kan se, hvem der er ved døren, når der bliver ringet på. Nogle modeller har også en indbygget mikrofon, så du kan snakke med personen ved døren - både hvis du sidder på terrassen og ikke gider rejse dig, og hvis du ikke er hjemme. 

Udvalget af Smart Home-overvågning har altså mange fordele, som du helt sikkert kan få glæde af. Det gælder, uanset om du vil øge sikkerheden, når du ikke er hjemme.

Se hele udvalget af Smart Home-produkter på føtex.dk

Mangler du også andet Smart Home-udstyr? Så kan du på føtex.dk finde et stort udvalg af produkter inden for alt fra smart belysning til smart højtalere. De fleste af produkterne er kompatible med både Google Assistant og Amazon Alexa, som er blandt de mest populære styresystemer til intelligente hjem.