49 - 50 tommer TV

Med et 49- eller 50-tommer TV får du en mellemstor skærm, der giver høj billedkvalitet og store TV-oplevelser. På føtex.dk findes et stort udvalg af 49- og 50-tommer TV’er. Se udvalget herunder og find det TV, der opfylder dine behov.

Et 50 tommer tv passer perfekt i alle stuer

Vil du gerne se alle detaljerne på fladskærmen, men er din stue ikke den største? Så er et tv på 49 eller 50 tommer et godt valg. Det er stort nok til ikke at gå på kompromis med billedet, men ikke så stort, at det fylder meget.
 

Tre grunde til at vælge et 50-tommer tv:

  • Se tv, film og serier i høj kvalitet med en lækker, mellemstor skærm
  • Find et godt tv med en optimal billedkvalitet til en overkommelig pris
  • Få plads til tv’et i selv en lille stue uden at gå på kompromis med kvalitet

 

Er din stue lille? Eller vil du gerne have den bedste tv-skærm til en overkommelig pris? Så er et 49- eller 50-tommer tv vejen frem. Her får du et tv i en god størrelse med den bedste nye teknologi til en pris, der er til at betale.
 

Hvad skal du kigge efter, når du køber tv?

Det kan være uoverskueligt at finde et nyt tv. Der er så mange forskellige muligheder, men hvad passer til dine behov? Her er nogle tips til, hvad du kan kigge efter:

  • LED eller QLED? LED er den mest udbredte skærmtype, og den fungerer rigtig godt. Men elsker du film og serier, kan QLED være værd at overveje. QLED giver nemlig en mere kontrastfuld farveoplevelse. 
  • Smart TV eller ej? Er du vild med minimalisme og vil du gerne undgå mange ledninger? Med et Smart TV har du adgang til apps og streamingtjenester direkte fra tv’et.
  • Med eller uden HDR? HDR giver dybere farvere og er en god investering, hvis du ser mange film og serier. 

 

Vil du gerne have et nyt, lækkert tv til en god pris? Find de bedste 49- og 50-tommer tv’er i det store udvalg her på føtex.dk.