75 tommer TV

Når du ser film, serier og TV-udsendelser på et 75" TV sikrer de moderne teknologier som OLED og QLED, at billedkvaliteten er i top. Tjek vores store udvalg af TV’er med ekstra store skærme herunder.

75 tommer tv – Som at sidde i biografen

Store 75 tommer tv-skærme giver en fornemmelse af, at du sidder i biografen, og du får leveret en billedoplevelse i verdensklasse. Den høje billedopløsning som moderne fladskærme har, sikrer helt skarpe billeder, også på de store 75 tommer tv-skærme. De store tv’er har et elegant design, og de tynde skærme vil se godt ud i ethvert hjem.
 

Tre grunde til at vælge et 75” tv:

  • Store skærme er perfekte til sportsudsendelser, og her får du virkelig alle detaljer med
  • Sluk lyset og tænd tv’et – Så får du følelsen af, at du sidder i biografen, når du ser film
  • Den store skærm samler familien til film og serier, men også når I bruger spillekonsollen


Store 75 tommer tv-skærme giver en helt fantastisk chance for at få alle detaljer med, og I kan placere jer tilpas langt fra skærmen, så I undgår at sidde i vejen for hinanden. 

Den store skærm samler ikke kun familien, når I skal se tv, men også når I kobler spillekonsollen til fjernsynet. Alle spil tager sig godt ud på skærmen, lige fra spil til de yngste til actionspil for de lidt ældre.
 

Hvilket tv på 75 tommer skal jeg vælge?

Der er mange modeller at vælge imellem, men når du skal vælge nyt tv, er der særligt 3 parametre du skal være opmærksom på:

  • Billedkvalitet
  • Lydkvalitet
  • Funktionalitet

 

Billedkvaliteten er naturligvis vigtig, men lydkvaliteten spiller også en stor rolle. God lyd er næsten den halve oplevelse, når du ser film eller spiller på tv’et. 

Alle de store tv’er er Smart tv. Dvs. at du kan få adgang til Netflix, Viaplay og alle de andre streamingtjenester.

Klik ind på de forskellige tv-modeller, og læs specifikationer og beskrivelser. Bestil dit nye tv her på føtex.dk. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen.