24 - 32 tommer TV

Tv på 24”, 28” og 32” passer perfekt til den lille stue, børneværelset eller soveværelset. Hvis pladsen er trang, eller hvis du sidder tæt på skærmen, så kan du med fordel vælge et 32" TV. Se vores udvalg herunder.

32 tommer tv – Perfekt til det mindre værelse

Herover finder du det perfekte tv til mindre værelser, uden du behøver gå på kompromis med billed- og lydkvalitet. De mindre skærme passer perfekt til børnenes værelser, og du kan let koble spillekonsoller osv. til skærmen. Vælg et tv fra de kendte brands som Philips, Prosonic, Sony og mange flere.
 

Tre grunde til at vælge et 32 tommer tv:

  • Hvis du sidder tæt på tv-skærmen, kan du med fordel vælge et 32 tommer tv eller mindre
  • Et tv på 32 tommer er perfekt til f.eks. børneværelser, hvor det også kan bruges til at spille på
  • Hvis fjernsynet ikke skal virke for dominerende i rummet, er en mindre skærm at foretrække

 

Et 24 tommer tv passer godt til køkkenet eller til campingvognen, mens et 28 tommer tv og et 32 tommer tv er en ideel størrelser til mindre værelser. Hvis det kniber med at få plads til et tv, kan du med fordel hænge det op på væggen. Derved sikrer du samtidig, at skærmen kommer til at sidde i den rette højde.


Hvilket 32 tommer tv skal jeg vælge?

De mindre kvalitetsskærme på 32” og nedefter, leverer billedkvalitet på højde med større skærme, og du kan stadig få adgang til streamingtjenester ved at vælge Smart tv modeller. 

Flere modeller har tillige optagefunktion, så du kan optage eller pause en udsendelse. Hvis du vil have mulighed for at tilslutte trådløse høretelefoner, så skal du overveje en model med indbygget Bluetooth.

Klik ind, og se vores brede sortiment af tv-ophæng, og kig også på udvalget af soundbars og hjemmebiografer, hvis du ønsker at tilføje lyd i verdensklasse. 

Læs mere om tv-modellerne fra vores store udvalg herover, og når du har valgt din favorit, bestiller du let og bekvemt tv og tilbehør her på føtex.dk.