40 - 43 tommer TV

Vil du have et nyt tv til sove- eller børneværelset? Overvej et 40 tommer tv! Det er kompakt og perfekt til mindre værelser. Find dit nye tv her på føtex.dk!

40 tommer tv – ideelt til det lille værelse!

Kunne du godt tænke dig et nyt tv til soveværelset? Eller mangler du et tv til ungernes legerum? Så bør du overveje et 40 tommer, 42 tommer eller 43 tommer tv. Det har den perfekte størrelse til mindre værelser. Det er kompakt, men stadig stort nok til at give fed billedkvalitet og gode filmoplevelser. Brug et tv-ophæng og hæng det i soveværelset, så kan du falde i søvn til gode tv-serier.


Tre grunde til at vælge et 40” tommer tv:

  • Det er tilpas i størrelsen til, at du nemt kan få plads til det, selv i mindre rum.
  • Det er stadig stort nok til at gøre det let at få alle detaljerne med, når du ser tv. 
  • Det fås i et stort udvalg, og du kan få et højkvalitets-tv til en overkommelig pris. 


Hvilket 40" tv er det rigtige for dig?

Der er mange specifikationer at kigge efter, når du skal finde et nyt tv. Det kan virke uoverskueligt, så herunder finder du de allervigtigste ting at overveje: 

  • HD eller 4K (Ultra HD)? HD er billigere end UHD, og det fungerer rigtig godt på en ”40/"tv”-skærm. Men ser du mange film og serier, kan du med fordel vælge et tv med 4K, der giver højere billedkvalitet.
  • HDR eller ej? Med HDR får du dybere og mere kontrastfulde farver. Hvis du er film- og serienørd, kan det være værd at overveje, så du virkelig kan leve dig ind i det, du ser. 
  • Smart TV eller ej? Med et Smart TV får du direkte adgang til apps og streamingtjenester på dit tv. Så hvis du gerne vil slippe for bøvl med tilslutninger og ledninger, kan det være en fordel at vælge et Smart TV.

 

Vil du gerne have et lækkert tv, der også passer ind i mindre værelser? Find dit nye 40-tommer tv til en god pris i det store udvalg her på føtex.dk.