65 tommer TV

Et 65” TV giver en filmoplevelse ud over det sædvanlige, og den moderne teknologi sørger for en billedkvalitet, der er helt i top. Tjek vores store sortiment af 65" TV’er på siden herunder.

65 tommer tv – Et stort tv giver den ultimative filmoplevelse

Store 65 tommer tv-skærme giver en billedoplevelse i særklasse. Moderne kvalitetsskærme med en billedopløsning på op til 4K giver dig knivskarpe billeder, selv på de meget store 65 og 70 tommer tv-skærme. De tynde skærme med flot design og æstetisk look vil pynte i dit hjem.
 

Tre grunde til at vælge et 65” tv:

  • På tv’er med store skærme får du alle detaljer med, og du får en biograflignende følelse
  • Moderne storskærme har en super billedkvalitet, selv når du sidder tæt på skærmen
  • Store kvalitetsskærme er perfekte til sportsudsendelser, hvor der er fart over feltet

 

Store 65 tommer fladskærme giver dig mulighed for at få alle detaljer med, når du ser film og serier, og følelsen af at sidde i din egen hjemmebiograf er fantastisk. Store tv’er giver mulighed for at sidde længere fra skærmen, og hele familien får lettere ved at følge med. Det gælder også, når du inviterer alle vennerne til at se fodboldkamp, og I får nærmest oplevelsen af at stå på stadion.


Hvilket tv på 65 tommer skal jeg vælge?

Når du skal vælge nyt tv, er billedkvaliteten den vigtigste parameter. Begreber som OLED og QLED dækker over den teknologi der bruges, mens 4K og UHD beskriver skærmens opløsning. Det kan være forvirrende, men fælles for de nye store tv’er er, at de alle leverer et billede i høj kvalitet. 

Lyden er en stor del af den samlede tv-oplevelse. Her bruger producenterne ligeledes avanceret teknologi, for at du kan få det bedste lydbillede. Hvis du vil have rigtig biograflyd, kan du tage et kig på vores fede soundbars.

Klik ind på de forskellige tv-modeller herover, og se specifikationer og beskrivelser. Du kan bestille dit nye tv her på føtex.dk.