Udtrækssenge til børn

Det er dejligt for ungerne at have gode venner på besøg til overnatning. Med en flot og praktisk udtræksseng som ekstra soveplads har det aldrig været nemmere. Tjek vores udvalg herunder.

 

 

Udtrækssenge til junior-senge

Med en junior udtræksseng på børneværelset, er der altid plads til en overnattende gæst. Udtrækssengene er pladsbesparende og funktionelle, og så er de også smarte, hvis barnet er ved at lære at sove alene på eget værelse og har behov for, at far eller mor overnatter ved siden af i ny og næ.
 

Tre grunde til at købe en udtræksseng

  • Er pladsbesparende frem for en ekstra madras
  • Sikrer en ekstra soveplads, som er nem at gøre klar
  • En praktisk og billigere 2-i-1 løsning end at købe to senge

I stedet for en ekstra madras, der kræver opbevaringsplads eller en luftmadras, som skal pumpes, og som oftest ikke er så komfortabel at ligge på, er en udtræksseng den perfekte løsning til en overnattende gæst.

Størstedelen af de udtrækssenge, som du finder i vores udvalg, har en størrelse på 90 x 200 cm, som er standardstørrelsen på en enkeltmandsseng. Barnet kan altså vokse med sengen, og den vil derfor være en rigtig god investering, som kan bruges i mange år frem. 
 

Udtrækssenge i forskellige design

Med det store udvalg af junior udtrækssenge er der noget for enhver smag, så sengen passer ind på børneværelset. Nogle er udført i et mere barnligt design, hvor andre er holdt i et minimalistisk udtryk. 

Der er alt fra hvide senge til egetræ eller fyrretræ, og så er de forskellige udtrækssenge udstyret med forskellige håndtag. 

Alle udtrækssengene kommer uden madras, hvilket du selv skal tilkøbe. Se vores store udvalg af madrasser, og find en der passer i størrelse og komfort. Da en udtræksseng ikke bliver brugt så hyppigt, er det ikke nødvendigt med en madras i den dyreste ende af skalaen.

Tag barnet med på råd, eller bestil udtrækssengen som en overraskelse i dag, og husk at du altid får gratis fragt, når din ordre er på over 1.000,- kr.