Køjesenge til børn

Hvis hjemmet ikke rummer nok børneværelser, kan du samle børnenes sovepladser i en smart køjeseng fra føtex.dk. Her finder du et godt udvalg af funktionelle køjesenge i god kvalitet med fine motiver. Dyk ned i sortimentet her på siden og gør dit køb på føtex.dk i dag.

Smart junior køjeseng til børneværelset

Når kvadratmeterne er få i hjemmet, kan en smart køjeseng bidrage til en funktionel løsning i børneværelset. Her skabes soveplads til to ekstra børn uden at optage mere plads i værelset fremfor en almindelig enkeltmandsseng. Vores udvalg byder på et væld af muligheder til børneværelset i flotte farver samt i mere neutrale farver, hvis dette foretrækkes. Så kan børnene sætte sit eget præg på deres helt egen etage.
 

Glæd dig til flere funktioner med en køjeseng til børn

Vores køjesenge til børn byder på flere funktioner, som dit barn kan nyde godt af. Først og fremmest fås køjesengene i forskellige størrelser, hvor den mest almindelige størrelse er 90x200 cm. Det giver både plads til overnattende gæster og søskende, og så kan dit barn også kan vokse sig stor med sin smarte køjeseng. Nederste etage har også et fint forhæng, hvor der kan laves en hyggelig hule og legerum. Se også frem til fordele som:
 

  • En stabil stige til at kravle op på den øverste etage, som kan placeres i både venstre og højre side
  • Betræk, der kan nemt lynes af og vaskes, så der skabes et rent miljø
  • Sengeramme, der tåler en belastning på max 100 kg
  • Køjeseng med Svanemærket og testet efter internationale standarder
  • Flotte designs med fine motiver og i finurlige farver
     

Vi er sikre på, at en køjeseng til børn vil vække glæde, da der kan leges på livet løs på de forskellige etager. Det er nemlig kun børnenes fantasi, som sætter grænserne for legen. Udforsk også vores spændende udvalg af børnesenge samt fint sengetøj og bløde lagner. Mangler du ikke en seng til de små, kan en køjeseng med fordel også placeres i gæsteværelset eller sommerhuset, hvor pladsen oftest skal udnyttes på bedste vis.