Lamaze

Lamaze legetøj sætter gang i de mindste børns indlæring og aktivitet og styrker barnets udvikling og motorik. Lamaze legetøj har flotte farver og mønstre, og det enkelte stykke legetøj er udviklet til barnets forskellige udviklingstrin. Se de mange flotte Lamaze produkter herunder, og køb dem til dit barn hos føtex.dk.

Lamaze legetøj til forskellige alderstrin

Lamaze legetøj er designet til forskellige udviklingstrin, så det passer perfekt barnets udvikling. Legetøjet er fyldt med friske og flotte farver, der fanger børnenes opmærksomhed og sætter gang i aktiviteterne. Legetøjet inviterer til at blive rørt, krammet og trukket i.

Dit barn vil kunne bruge meget tid på at kigge og føle på det spændende og farverige legetøj. Kvaliteten er i top, og du behøver ikke være nervøs, selvom det bliver hevet i og puttet i munden.
 

Tre gode grunde til at vælge legetøj fra Lamaze:

  • Stimulerer udviklingen – Legetøjet er svært at holde fingrene fra og sætter gang i aktiviteten
  • God kvalitet – Lamaze er udviklet til børn, og kvaliteten og holdbarheden er derfor helt i top
  • Stort udvalg – Du finder nemt nyt legetøj til barnets aktuelle udviklingstrin i det store udvalg

Aktivitetslegetøj er designet til at stimulere dit barns udvikling. Du vil sikkert gerne give dit barn legetøj, der ikke kun er sjovt at lege med, men som også udvikler dets sanser. Og det er præcis det, som Lamaze legetøj er udviklet til. 

Børnene kan slet ikke lade det farverige legetøj være. Det er sjovt at røre ved, og noget af legetøjet siger lyde, som skærper barnets sanser og opmærksomhed. 

Selvom barnet er helt lille, kan der sagtens gå meget tid med at studere farverne på de flotte dyr og figurer. 
 

Hvordan vælger du det bedste Lamaze legetøj?

Som udgangspunkt skal legetøjet vælges ud fra barnets udviklingstrin. De helt små babyer skal have flotte farver at kigge på, og efter noget tid skal barnet have noget at røre ved og føle på. Flere af de bløde figurer giver en knitrende lyd, når de bliver krammet, hvilket fanger og skærper opmærksomheden. 

Se det store udvalg, og glæd dit barn med spændende Lamaze legetøj fra føtex.dk.