Børnespil til 2 årig

Et sjovt børnespil er en fantastisk aktivitet for en 2 årig! Ikke mindst får barnet meget ud af at spille, da finmotorik og sproglige kompetencer styrkes, men barnet lærer også, at det kan være sjovt at spille. Et godt børnespil er derfor en oplagt mulighed til at styrke båndet mellem hele familien, samtidig med at I får kvalitetstid sammen.

Med en 2 årig kan du spille mange lærerige spil, han eller hun med garanti synes er sjove, spændende og udfordrende! I denne guide kan du blive klogere på, hvilke spil du kan spille med og sætte foran din 2 årig, og hvilke spil der kan være gode for denne aldersgruppe.

5 gode børnespil for et barn på 2 år

Når barnet fylder 2 år vil det ofte have en stor trang til at undersøge og gå på opdagelse. Alt nyt er spændende, og der er oftest fart på. Derfor kan et børnespil til denne aldersgruppe være en god ide, hvis der skal lidt ro på den mindste. Et børnespil, der passer til denne alder, er rigtig godt til at træne koncentrationsevnen og opmærksomheden - så prøv at se hvor længe den mindste i familien kan holdes motiveret, når i sammen finder spillene frem.

Børnespil til børn på 2 år findes der flere forskellige af. Nedenfor vil vi nævne 5 sjove spil for børn i 2 års alderen, I sammen kan spille:
 

  1. Vendespil
  2. Huskespil
  3. Billedlotterier
  4. Puslespil
  5. Vildkatten junior.

 

Mange fordele ved introduktion af børnespil

Når du spiller med en 2 årig, introducerer du barnet brugbare sociale spilleregler, han eller hun kan få brug for senere i livet. Et barn har meget gavn af at spille børnespil, da han eller hun både lærer om at tabe og vinde med samme sind, observere andre spillere samt vente på tur. Dette udfordrer de fleste børns tålmodighed, men det er samtidig rigtig god træning for et barn i denne alder, hvilket også gør børnespil til en fantastisk gaveide for en 2 årig!

Inspirationsguide: Gave til 2 årig

Mangler du en god gaveide til den 2 årige, så er et børnespil en kanon måde at kombinere leg og læring på samme tid. Overrask med et nyt og udfordrende spil derhjemme, eller find yderligere inspiration til legetøjsgaver til netop denne aldersgruppe i vores inspirationsguide med gaver til 2 årige.

Prøv mange spændende børnespil med føtex

På føtex.dk finder du mange forskellige familiespil og børnespil, I kan prøve af sammen derhjemme. Spillene er ideelle til leg og læring, og inden du har set dig om, vil den mindste i familien være skrap til flere af de kendte børnespil, familiespil og brætspil – så hold tungen lige i munden! Når barnet først lærer spillets regler at kende, kan han eller hun give dig kamp til stregen, og det gør det både underholdende at være forælder og barn, når spillene findes frem i den tidlige alder. Børn vil f.eks. ofte være eller blive hurtigt stærke i huskespil, da de har en fantastisk visuel hukommelse!

Husk altid at spillene ikke må være for svære, og at de skal passe til barnets alder. Kortspil, strategispil og selskabspil er f.eks. for udfordrende for en 2 årig, og her er det de helt basale spil, der skal frem på bordet.

Udvid løbende jeres hylde derhjemme med sjove børnespil fra føtex, og se f.eks. også vores sortiment af brætspil til 3 årige og 4 årige samt vores brætspil for 2. Du kan bestille alle spillene hjem online på føtex.dk eller købe dem i din nærmeste føtex butik.