Puslespil

På føtex.dk kan du finde sjove og udfordrende puslespil til børn og voksne fra kendte mærker og med kendte temaer. Tag eksempelvis udfordringen op og begynd med en af vores store puslespil med op til 1000 brikker.

Puslespil for både voksne og børn

Puslespil er den ultimative kilde til både afslapning og mental udfordring. På føtex.dk har vi et stort udvalg af puslespil, der passer til enhver aldersgruppe og ethvert interesseområde. Uanset om du er nybegynder eller erfaren puslespilsentusiast, finder du det perfekte spil til at udfordre dig selv eller til at nyde sammen med familie og venner. Dediker en aften til et familiespil, hvor alle kan bidrage til at løse puslespillet sammen, hvor I hver især kan starte med at samle f.eks. et hjørne hver. Skal I i sommerhus, så tag en masse æsker under armen og kom helt ned i gear.

Puslespil for enhver smag

Vores sortiment spænder bredt, fra børnepuslespil med få og store brikker, der er ideelle for de mindste, til komplekse puslespil for voksne med 1000 brikker eller mere, der garanterer timevis af underholdning. Star for eksempel ud med et puslespil med 500 brikker, og hvis du rigtig skal udfordre dig selv, kan du prøve kræfter med et puslespil med over 1000 brikker. Saml brikkerne alene eller sammen med andre, så I i fælleskab kan finde ud af hvad brikkerne gemmer på - det er altid spændende at se det færdige resultat! 

Når der skal udvikles motorik, logisk tankegang og koncentration, så er et puslespil uden tvivl en af de allerbedste aktiviteter, du kan tage op med dit barn. Puslespil til børn er både sjovt og lærerigt på en gang.

Tag udfordringen op med puslespil

Du kan frit vælge mellem tema og sværhedsgrad. Der er noget for alle aldre. Som familie er det en oplagt måde at samles og være sammen på på tværs af alder. Så når du vælger et puslespil, får du meget mere end bare det, du får også:

  • Mange timers nærvær og hygge
  • Læring og underholdning på en gang
  • Ro og fordybelse

Med en puslespilsæske har I den oplagte mulighed for at slappe af. Sætte jer ned og være sammen. Det lægger også bunden for at introducere brætspil og kortspil senere hen og skaber en dejlig tradition for at gøre noget sammen som familie. 

Puslespilsæsker med tema

Blandt vores store sortiment kan du vælge mellem puslespil med alle de mest populære figurer og temaer, de små kender fra film og serier såsom Disney. Det giver mulighed for at starte samtaler og øve sprog og forståelse samtidig med at I lægger puslespilsbrikkerne. Det er oplagt at snakke om, hvorfor dit barn er glad for den givne figur eller film, hvad han/hun kan huske om det, samt hvad der ellers falder jer ind. Det er en smart måde at træne koncentration og fokus med de mindste, da billederne hjælper med at holde fokus på samtalens emne, mens brikkerne kræver koncentration og overblik. Foruden udvikling af finmototik, problemløsningsevner og øvelse af tålmodigheden, kan spillene også være en måde for de små at lære om farver, former og mønstergenkendelse på.

For voksne giver puslespil muligheden fra at træde et skridt tilbage fra en travl hverdag med en masse forstyrrende elementer og giver tid til fordybelse og koncentration, hvor det kun handler om at finde den næste brik i rækken, hvorfor det for mange kan virke dejligt afslappende og afstressende. Fælles for vores sortiment er det spændende udvalg af billige puslespil fra kendte mærker såsom Jan Van Haasteren og Ravensburger. Find puslespil med motiver såsom bybilleder, dyreverden, havens blomster eller tegnserie inspireret motiver. 

Køb flotte og udfordrende puslespil på føtex.dk

Vores sortiment spænder bredt, fra børnepuslespil med få og store brikker, der er ideelle for de mindste, til komplekse puslespil for voksne, der garanterer timevis af underholdning. Puslespil er både afstressende og hyggeligt, men du stimulerer også din hjerne, da du skal koncentrere dig om at finde de brikker, der matcher hinanden.

Hos føtex.dk er vi stolte af vores høje varekvalitet og det store vareudvalg. Det betyder, at du altid kan finde de nyeste og mest populære puslespil på online hylderne i vores webshop. Vi har fuld fokus på at leve op til den troværdighed, vi har opbygget blandt vores kunder gennem vores lange historie. Når du shopper hos os får du desuden hurtig levering og ubegrænset returret. Så kig dig om, og læg kimen til den næste familieaften med et pusle- og brætspil fra føtex.dk.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om puslespil