Kortspil

På føtex.dk finder du et bredt udvalg af kortspil og spillekort, som du kan bruge til alverdens hyggelige stunder. Om du skal bruge dem til en fest, ferien eller blot til samvær med familien, så kan du finde det hos os. 

3 sjove kortspil

Bliv god til kortspil som 31, 21 og 500. Læs nærmere om det enkelte kortspils regler og få tips til at øge dine chancer for at vinde.

Masser af sjove kortspil

Generelt kommer kortspil i et væld af variationer, som kan være med til at sørge for den hyggelige stemning til alverdens begivenheder og i hverdagen. Derfor kan du naturligvis også finde spændende spil med kort hos os. Måske har du lyst til at spille Poker, Bridge eller blot lægge den perfekte kabale? Det kan du med flere af vores spillekort.

Klassiske spillekort giver et utal af muligheder

De helt almindelige spillekort med de fire kulører; hjerter, spar, klør og ruder, er de mest udbredte og har rødder helt tilbage til middelalderen. Når der spilles internationale kortspilsturneringer anvendes det franske sæt spillekort, der består af 52 kort fordelt på de fire kulører, og som typisk har 3-4 jokere. Der findes et utal af kortspil som kan spilles med dette sæt spillekort. Alt fra klassiske spil som 21, kabale, fisk, bridge og poker over eksempelvis røvhul. 

Spillekort er oplagte som rejsespil, da mulighederne for spil er uendelig med et enkelt (eller to sæt kort) - og så fylder de heldigvis minimalt i tasken!

Nyere typer af kortspil

Kortspil har fået en renæssance, og der er kommet en hel del kortspil på markedet, som ikke minder særligt meget om de klassiske spillekort. Du finder blandt andet sjove kortspil såsom UNO og SET.  På den måde kan du skifte mellem forskellige spil mod dine venner og familie og vise, hvem der er den sande mester i kortspil.

Fra kortspil til alverdens sjove spil på føtex.dk

Har du allerede de kortspil, du har brug for? Så kan du passende tage et kig på vores andre sjove familiespil. Hvad med at fordybe dig i et projekt? Så kan du overveje et af vores hyggelige puslespil. På den måde kan du selv opleve motiver i alverdens smukke variationer og samtidig hygge dig hele aftenen.

Er du en haj til paratviden og til at slå seksere? Så er et spændende brætspil måske noget for dig. Vi har et bredt udvalg af brætspil, og du kan blandt andet opleve:

  • Intense og nervepirrende strategispil

  • Quizzer med et utal af spørgsmål

  • Spil med brikker og terninger

På føtex.dk har vi dermed alverdens brætspil, kortspil og puslespil til de hyggelige stunder med familie og venner. Bestil dine kortspil hos os, og lad de sjove, spændende og nervepirrende spil danne rammerne for godt selskab.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om kortspil