Samtalekort

Samtalekort er en god måde at få gang i snakken på. Brug dem til at tale sammen om emner, I normalt ikke ville vende eller komme forbi i hverdagen. Se udvalget af samtalespil nedenfor og find det, der passer til jeres situation.

Samtalespil til par, venner eller familie

Indled snakken med samtalespil for at komme tættere på hinanden. I en hektisk hverdag kan det være svært at finde tid til de dybere samtaler. Med samtalekort kan I få tid til at snakke om de ting, der kan være svære at tale om. Det kan f.eks. være:

  • Drømme for parforholdet
  • Et udfordrende familieliv
  • Gode og dårlige sider af et venskab


Der findes både samtalespil til par, familier, venner og børn, så der findes samtalekort, der passer til de fleste anledninger. I får mulighed for at snakke om livets store og små spørgsmål i gode og trygge rammer med tid til refleksion.

Meningsfulde samtaler med samtalekort

Samtalekort er din vej til meningsfulde samtaler med familien, din partner eller dine venner. Nogle samtalespil er lavet til at blive klogere på andre og deres tanker, mens andre er lavet som et decideret spil, hvor I skal gætte, hvad de andre deltagere svarer.

De forskellige samtalekort giver jer mulighed for at styre samtalen og situationen i den retning, I gerne vil. Skal det være dybe snakke eller skal der fortælles sjove anekdoter? Uanset hvad I gerne vil snakke om, kan I finde samtalekort, der passer til jeres ønsker.

Sæt gang i snakken med samtalekort fra føtex.dk

Er I klar til at åbne op for snakke, der kan være svære, sjove eller betydningsfulde? Så kan I klikke jeres nye samtalespil hjem på føtex.dk. Ud fra vores sortiment kan I sammensætte jeres helt eget samtalespil med samtalekort fra brands som Snakspil og SNAK.

På føtex.dk har vi et bredt udvalg af spil, der indbyder til en hyggelig stund. Hvis I leder efter en anden type spil til en hyggelig aften, fører vi også selskabsspil, hvor du finder spil, der passer til enhver anledning. Det kan f.eks. være HINT, Partners eller et strategispil.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om samtalekort