Strategispil

Udfordr dig selv og dine venner eller familie med sjove strategispil. Her kan hjernen virkelig få lov til at være med, når der skal udtænkes smarte planer for at slå dine modspillere. 

Strategispil, der sætter din hjerne på arbejde

Brætspil er populære som aldrig før, og det gælder især for de mange strategiske brætspil, der har set dagens lys. Og der er masser af fordele ved at prøve kræfter med denne type spil, som kan være med til at udvikle din kreativitet, logik og tankegang.

Strategispil som brætspil giver timevis af underholdning til dig, din familie og dine venner, og I kan spille spillene om og om igen – hver gang med nye tilgange og muligheder. Du får en lærerig omgang underholdning, som du kan tage med dig fra bordet og bruge i din hverdag. Fordelagtigt for dig, der gerne vil lære, udfordres og underholdes på samme tid.

Spil Ticket to Ride, Settlers of Catan, Pandemic eller lign. strategi brætspil

Strategispillene kommer i mange forskellige former og afskygninger, men fælles for dem er, at det gælder om at tænke logisk og strategisk for at vinde over modstanderne. En kreativ tilgang og hurtige hjerneceller vil hjælpe dig endnu mere til at ende øverst på sejrsskamlen efter en spændende omgang med sved på panden og nervøs afventning af modstanderens træk.

På føtex.dk kan du både finde strategi-brætspil til voksne og børn. Blandt vores mest populære spil og spilserier finder du for eksempel:

  • Ticket to Ride

  • Catan

  • Carcasonne

  • Pandemic

Hvad definerer et strategispil?

Helt kort er et strategispil et spil, hvor formålet et at opnå et mål eller en række delmål - alt sammen ved at tænke strategisk. Helt klassiske spil som skak og backgammon er derfor strategispil. Det samme gør sig dog også gældende for nyere spiltyper indefor brætspil eksempelvis RISK og faktisk også Monopoly

Find sjove strategispil på føtex.dk

På føtex.dk er vi vilde med familiespil i alle afskygninger, og derfor fører vi et bredt sortiment af kvalitetsspil. Du kan vælge mellem alt fra netop strategispil til selskabsspil, børnespil, puslespil og vendespil.

Bestil, når det passer dig på føtex.dk, og lad os levere dine varer, så du hurtigt kan komme i gang med et nyt spændende strategispil til den næste festlige lejlighed.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om strategispil