Ticket to Ride

Ticket to Ride er et populært strategispil, der har vundet en særlig plads i et utal af brætspillende folks hjerter. Opdag alle dine favoritversioner af det bedst sælgende spil med blandt andet Ticket to Ride Europe, Ticket to Ride USA og Ticket to Ride New York lige her på føtex.dk.

Skab dit helt eget togemperium i Ticket to Ride

Ticket to Ride er i bund og grund et ret ligetil brætspil, der går ud på at skabe og forbinde tildelte togruter på tværs af bl.a. Europa, USA eller de nordiske lande. Det gør du ved at samle og spille togkort i matchende farver. Jo sværere ruten er, desto flere point kan du samle. Men vær opmærksom - for de andre spillere kan hurtigt spolere dine planer for at skabe det perfekte netværk af togruter samt dine chancer for at samle flest mulige point.

Ticket to Ride er et af de mest sælgende brætspil nogensinde med mere end fire millioner solgte eksemplarer. Og når du først har spillet det en enkelt gang, vil du hurtigt forstå, hvorfor det er således. Det fængende familiespil er på mange måder det oplagte valg til den fælles spilaften, eller når du har venner og gæster på besøg.

Køb Ticket to Ride Europe og andre versioner på føtex.dk

Som det kæmpe hit Ticket to Ride har været - og stadigvæk er - har strategispillet naturligvis kastet flere versioner af sig med nye verdensdele, lande og historiske perioder. Det inkluderer både nye udgaver af grundspillet samt udvidelser, specialudgaver og kvikudgaver. En af de mest populære udgaver af spillet er Ticket to Ride Europe, som du selvfølgelig finder blandt vores udvalg her på siden.

Køb Ticket to Ride: First Journey til de mindste i familien

Specialudgaverne af Ticket to Ride præsenterer helt nye og selvstændige versioner af spillet. Ticket to Ride: First Journey er den særlige børnevenlige udgave, der fungerer som en god introduktion til det populære togspil for familiens mindste brætspillere.

Er det i stedet et hurtigt spil, du leder efter? Kvikudgaverne præsenterer mindre ruter og færre tog, der gør, at et spil blot tager ca. 20 minutter i stedet for op til en time, som det normalvis tager i de almindelige versioner af Ticket to Ride.