Vendespil & huskespil til børn

Hjælp dit barn med at træne hukommelsen med underholdende vendespil. I udvalget kan du finde flere forskellige versioner, hvad end dit barn er vild med dyr, sjove figurer eller transportmidler. 

Vendespil til børn - også de helt små

Måske husker du selv at have leget med vendespil i flere timer som barn? Det populære spil har nemlig eksisteret i mange år. I dag er det stadig en populær måde at træne hukommelsen på samtidig med, at du får hygget med dit barn.

Lige meget om du vælger et spil med mange brikker eller ej, så kan et vendespil, også kaldet huskespil, sagtens spilles over flere omgange. Det er samtidig ikke et kompliceret spil, så dit barnikke mister koncentrationen undervejs. De simple regler gør det til et helt optimalt spil til børn i alle aldre.

Gå på opdagelse i udvalget af familiespil på føtex.dk, og find lige netop de vendespil, der kan fange dit barns interesse allerbedst.

Der findes vendespil og huskespil for enhver

Kært barn har mange navne. Hvad end du siger vendespil, huskespil eller måske endda memory spil, så kan du finde det på føtex.dk. Vælg den udgave, der bedste fanger dit barns interesse. Er din søn eller datter måske helt vild med søde dyr? Eller hvad med seje transportmidler? Så er det oplagt at vælge et spil, der bruger motiver af disse.

Måske er et simpelt vendespil nok til, at dit barn får øjnene op for brætspil som en form for underholdning. Hvis det sker, så er det naturligvis smart at investere i andre sjove børnespil. Her får dit barn mulighed for at få timevis af underholdning - enten med vennerne eller sammen med dig.

Find memory spil på føtex.dk

Du kan med fordel samle hele familien rundt om bordet til et hurtigt vendespil. Det er en skøn måde at tilbringe lidt kvalitetstid sammen. Du finder vendespil til enhver smag og alle aldre på føtex.dk.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om vendespil