Bedste selskabsspil

Sjove selskabsspil er den perfekte underholdning til en god aften med vennerne. Der findes mange selskabsspil på markedet, og det kan være svært at vælge. Derfor har vi i denne guide samlet vores bud på nogle af de bedste selskabsspil. 

Blandt de bedste selskabsspil finder du både de sjove, udfordrende og samarbejdende spil. Et sjovt selskabsspil sætter gang i gode snakke rundt om bordet og bringer grin frem blandt alle. Læs med i guiden, og få idéer til, hvilket selskabsspil du bare må have fingrene i.
 

Bedste selskabsspil for voksne

På listen over de bedste selskabsspil er både gamle kendinge og nye favoritter. Der er bare nogle brætspil, som forbliver sjove, uanset hvor mange gange man spiller det. Er du på udkig efter et selskabsspil, som du kan hive frem gang på gang, og som aldrig bliver kedeligt? Så kan du for eksempel tage et kig på disse sjove selskabsspil: 

 1. Det dårlige selskab
 2. Ego
 3. Hint
 4. Bezzerwizzer
 5. Ticket to Ride
   

Udfordr dine venner med et eller flere af disse selskabsspil, som garanterer en sjov aften. Flere af spillene findes i forskellige udgaver. Hvis ét selskabsspil først har fanget jeres interesse, kan I derfor med fordel prøve spillet i andre versioner.

Populære selskabsspil

Selskabsspil der sætter gang i snakken

Der findes mange selskabsspil, som kan sætte gang i en god snak. Det kan være skøre og sjove samtaler eller interessante og seriøse samtaler. Efterhånden er der kommet mange gode samtalespil på markedet. 

Nogle af de bedste selskabsspil til sjove eller spændende snakke er blandt andet: 

 1. Hvem i dette rum? 
 2. Tøsemiddag 
 3. Come Together 
 4. Politisk ukorrekt
   

Et selskabsspil der sætter gang i snakken kan være det oplagte valg til den nye vennegruppe, hvor I skal lære hinanden at kende. Mange af disse spil kommer i små indpakninger, så de er nemme at have med i tasken og hive frem.
 

Selskabsspil på føtex.dk

Om det skal være et festligt, sjovt, medrivende eller udfordrende selskabsspil eller en blanding af det hele, er op til dig. Der er et selskabsspil for enhver smag. Dit valg af selskabsspil afhænger selvfølgelig også af, hvem du skal spille med. Derfor kan det også være en god idé at have lidt forskelligt at vælge imellem derhjemme. 

Har du brug for endnu mere inspiration til det perfekte selskabsspil? Så kan du tage et kig på vores udvalg af strategispil, quizspil og voksenspil. Du finder selvfølgelig også mere klassiske spil som kortspil, yatzy og domino.

Relaterede kategorier