Quizspil

Gode quiz spil er en klassiker til en hyggelig aften med vennerne eller med familien. Her kan du teste din paratviden og dyste mod dine modstandere. På føtex.dk finder du quizspil til almen viden og mere specifikke emner, så du kan finde din favorit.

Almen viden quiz eller mere specifik?

Der findes mange typer af quiz spil. Nogle spil handler om almen viden, mens andre spil kan handle om mad, film eller årstal. Men hvilket quiz spil skal du så vælge? Det kommer helt an på situationen og de mennesker, du skal spille med eller mod:

  • Hvis I er mad-entusiaster, kan det være sjovt at vælge et quiz spil om mad.
  • Hvis nytårsaften føles lang, kan I slutte året af med en quiz om ting, der skete i løbet af året.
  • Hvis dine med- og modspillere er konkurrencemennesker ind til benet, er en almen viden quiz fantastisk til den store dyst om håneretten.


Det handler altså i høj grad om, hvad I interesserer jer for. Det kan være en god idé at have lidt forskellige quizspil, så der er noget at vælge imellem, hvis I ofte har spillet det samme spil. Ved nogle quiz spil kan du endda købe nye spørgsmål, så I ikke kommer igennem de samme spørgsmål.

Skal det være et quiz brætspil eller et kompakt quizspil?

Det er værd at overveje, hvordan dit nye quiz spil skal være. På føtex.dk kan du få quiz brætspil som Bezzerwizzer og Trivial Pursuit, så du kan skabe en hyggelig spilaften. Du kan også få små quizspil, der er nemme at have med på farten, hvis du f.eks. skal på en lang køretur.

Find dit bedste quiz spil på føtex.dk

Quiz spil er både for børn og voksne, og du kan endda få familieudgaver, så det passer til hele familien. I vores udvalg kan du finde det quiz spil, der passer bedst til jeres behov og kompetencer. Hvis ikke du kan vente med at komme i gang med at spille dit nye quiz spil, så har vi heldigvis hurtig levering.