Sjove spil for voksne

Med et sjovt spil for voksne er der lagt op til en underholdende aften eller eftermiddag med familie eller venner. Brætspil er en fantastisk måde at få snak og grin i gang på. Bliv klogere på hinanden med sjove selskabsspil, styrk jeres samarbejde i de udfordrende strategispil eller vrid hjernerne med underholdende quizspil

Der findes mange sjove spil for voksne, uanset om du leder efter et spil til en festlig aften med vennerne eller til en hyggelig aften med familien. På føtex.dk finder du et stort udvalg af sjove brætspil for voksne, og i denne guide har vi samlet nogle af vores favoritter. 
 

Sjove selskabsspil for voksne

Har du inviteret en gruppe venner forbi til spisning, kan I jo passende runde aftenen af med et sjovt selskabsspil. Sjove selskabsspil er med til at sætte sjove og spændende snakke i gang. Nogle selskabsspil lægger også op til samarbejde og konkurrence.

Partners er et godt bud på et sjovt selskabsspil for voksne, hvor jeres samarbejde bliver sat på prøve. Partners er en form for udvidet ludo, hvor du først har vundet spillet, når din partner også er kommet i mål. 

Codenames er et andet underholdende spil for voksne. I to hold samarbejder I om at gætte en række ord. Det gælder om at få så mange ord som muligt til at knytte sig til ét ord. Det er et utrolig sjovt spil, hvor I både skal være kreative og samarbejde. 

Hint er efterhånden blevet en god klassiker, og det er at finde i mange hjem. Og det forstår vi godt! Hint er sjovt selskabsspil, hvor I blandt andet skal nynne, tegne, mime. Hint lægger op til mange gode grin, og det er det perfekte spil til en underholdende aften med venner eller familie. 

Ego kommer i mange udgaver. Med Ego kommer I helt tæt på hinanden på en sjov og underholdende måde. I skal skiftes til at gætte, hvordan hinanden ville reagere i forskellige skøre og svære dilemmaer. 

Det Dårlige Selskab er det oplagte spil til en sjov aften med vennerne. Det handler om at fuldføre en sætning med de kort, som man har på hånden. Det ender ofte ud i absurde og skøre sætninger, og den sjoveste løsning vinder.

Populære selskabsspil

Sjove spil med strategi 

Kombiner sjov og strategi med et af de mange strategispil for voksne. Her bliver samarbejde og taktik virkelig sat på prøve. Strategispil er en sjov måde at samles og udfordre hinanden og sig selv på.

EXIT er det oplagte spil til en underholdende aften. Her handler det om at arbejde sammen om at løse sjove og kringlede gåder. Med EXIT får I escape room-oplevelsen helt ind i stuen. Der findes forskellige udgaver af det sjove brætspil, så du kan finde et, der passer til din vennegruppe. 

Pandemic er et andet godt bud på et sjovt brætspil for voksne, hvor I må lægge hovederne i blød for at stoppe en global pandemi. Spillet handler om kommunikation, strategi og samarbejde. Det er et sjovt spil, hvor I er garanteret en spændende og underholdende aften. 

Ticket to ride er spillet for jer, der elsker at kombinere strategi og eventyr. Spillet går ud på at bygge togforbindelser for at komme frem til et særligt rejsemål på spillepladen. Det handler om at tænke strategisk og blokere sine modstandere. Må den bedste ruteplanlægger vinde! 

Catan er et enkelt og strategisk brætspil for voksne, som kan spilles igen og igen. I Catan handler det om at blive den dominerende magt ved at bygge bosættelser, byer og veje. Reglerne er simple, men det tager tid at mestre den strategiske styring. Med Catan er der lagt op til konkurrence og sjov med venner og familie. 

Udforsk alle strategispil

På føtex.dk finder du et godt udvalg af sjove og udfordrende strategispil. Strategispil er oplagte til en god aften med venner eller familie. I strategispil skal I ofte samarbejde og altid være et skridt længere fremme end modstanderen. 

Sjove quizspil for voksne 

Er I vilde med at udfordre hinanden i alverdens spørgsmål i din vennegruppe? Så er det da et sjovt quizspil, som du skal have fingrene i. Med quizspil kan der hurtigt blive sat gang i sjove og spændende samtaler rundt om bordet. Der findes quizspil i mange forskellige kategorier. Vælg et spil, som passer til jeres interesser i gruppen. 

Hvem i dette rum er et sjovt spil for voksne. Dette er spillet, hvor I quizzer om hinanden. Spillet er fyldt med sjove spørgsmål, der sætter gang i grin og giver et indblik i, hvordan dine medspillere ser dig. Det er også det perfekte spil til den nye vennegruppe, hvis I vil lære hinanden at kende på en underholdende måde. 

Tankestreger er et kreativt og underholdende tegnespil, hvor I skiftes til at tegne og gætte. Alle spillere er med hele tiden, hvilket gør det til det oplagte spil for både nye og gamle vennegrupper. Det gælder om at gætte hurtigt og rigtigt for at vinde. Med tankestreger er der lagt op til skøre tegninger og gode grin.

Bezzerwizzer er et fantastisk brætspil for jer, der kan lide at quizze. Spillet er propfyldt med alverdens spørgsmål, og I kan komme godt omkring på en aften. Bezzerwizzer findes i dag i mange forskellige udgaver. I kan både quizze om ord og historiske begivenheder. Det originale Bezzerwizzer er også stadig et hit!

Populære quizspil

Et stort udvalg af sjove spil på føtex.dk

Er du blevet klogere på, hvilket spil du og vennerne skal spille næste gang I ses? På føtex.dk finder du et stort udvalg af sjove spil til voksne. Du finder både spil til mange personer og spil for to. Spil som kræver samarbejde, og spil som udfordrer jeres egne strategiske evner. 

Måske kan du slet ikke vælge? Det er heldigvis altid sjovt at have forskellige spil at hive frem i løbet af en aften. Måske skal I starte med et strategispil og senere på aften få gang i de sjove samtaler med et underholdende selskabsspil eller quizspil om hinanden. Sjove spil er oplagte i sociale sammenhænge, så overvejer du at invitere vennerne over på en aften med rødvin og snacks, så hav et sjovt spil for voksne klar. 

På føtex.dk finder du selvfølgelig også mere klassiske spil som terningespil, backgammon og skak, som også er sjove at udfordre hinanden i.