Sjove spil for voksne

Et sjovt voksenspil kan give god underholdning til en aften eller eftermiddag med venner eller familie. Spillene kan være en god og smart måde at få snak og grin i gang på, og så kan de samtidig være med til at skabe en mere afslappende atmosfære i rummet.

Der findes mange sjove spil for voksne på markedet, og det er uanset om du er på udkig efter et spil til en festlig aften, en aften med vennerne, eller bare til en hyggelig aften hjemme med familien. I denne guide vil vi liste nogle af de sjove spil op, I kan overveje til spilsamlingen derhjemme, og som I sammen kan hygge jer omkring.

føtex udvalg af familiespil

20 sjove spil for voksne

Nogle voksenspil er mere strategiske og taktiske, mens andre kan gå indunder kategorien ’underholdende selskabsskabsspil’. Uanset hvad jeres forsamling hælder mest til, så er det en god ting at overveje spiltypen, inden et nyt spil lægges i kurven.

Vi har udformet to lister, der indeholder sjove spil i både den ene og den anden form - og som er særligt velegnet og henvendt voksne.
 

Underholdende selskabsspil:

 1. Det dårlige selskab
 2. Bezzerwizzer original
 3. Bezzerwizzer Timeline 
 4. Krypteret Board Game
 5. What do you meme? dansk version
 6. Hitster
 7. Hygge quiz
 8. Hvem i dette rum
 9. Shit happens
 10. Tøsemiddag

Listen her er særligt egnet til jer, der elsker spads og gætterier. Er I mere til, at der også kommer lidt strategi indover, så kan vi også anbefale listen med sjove, taktiske spil.

Sjove, taktiske spil:

 1. Catan
 2. Den forbudte ø
 3. Wingspan 2nd Edition
 4. Quest For El Dorado spil
 5. Splendor nordic
 6. Carcassonne Nordic
 7. Lost Ruins Of Arnak
 8. Hasbro Gaming HeroQuest
 9. Terraforming Mars
 10. The castles of Burgundy

 

Listerne er ikke udtømmende, og vi vil til hver en tid anbefale, at du spørger dine gæster til råds, når der skal spilles! Måske kan I ligefrem tage ud at købe spil sammen, eller I kan tage et kig ind i familiespil her på føtex.dk.

Populære brætspil på føtex

Er du på udkig efter et nyt brætspil til spilleaftenen? Så kan du i denne guide se føtex top 10 liste af de mest populære brætspil.

En stort udvalg af sjove spil på føtex.dk

Uanset hvilket sjovt voksenspil, der skal på bordet, så findes der heldigvis mange muligheder for gode grin - og der er endda endnu flere fordele ved at lave en voksenaften med voksenspil. Ikke nok med at spil kan bidrage til god stemning, så kan et brætspil også bruges som en god måde at koble af på. Spillene kan også være med til at styrke sociale bånd og stimulere hjernen til at holde sig skarp - både i forhold til problemløsning og det at udfordre kreativiteten.

Prøv jer frem med et udvalg af selskabsspil, brætspil og terningespil – så kan I hurtigt få en fornemmelse af, hvad I synes, der er sjovt! På føtex finder du både sjove spil for 2 og spil til større selskaber, hvor der er flere deltagere.