Domino spil

Dominospil er underholdende og udfordrende for hele familien, og på føtex.dk kan du finde et bredt udvalg af forskellige dominospil for både store som små. Opdáter din spilsamling med et klassisk spil domino eller en mere børnevenlig variant.

Dominospil: Klassisk sjov for hele familien

Dominospil er en sjov og udfordrende måde at tilbringe tid sammen på – for både store og små. Spillets oprindelige regler er simple: Spillet består af et antal brikker, der har forskellige talkombinationer på hver side. To spillere lægger efter tur en brik på bordet, der matcher tallene på de brikker, spillerne allerede har lagt ned. Målet er, at spilleren slipper af med alle sine brikker, før modstanderen gør det.

Domino har ligesom backgammonspil sin oprindelse flere århundrede tilbage i tiden, men er i dag et populært spil, der kommer i mange forskellige afskygninger. Hvor nogle dominospil følger de helt klassiske regler, så kommer andre dominospil med forskellige twists. Nogle spil handler i højere grad om at skabe den såkaldte dominoeffekt med de sjove dominobrikker, hvor andre spil handler om at matche andet end tal på brikkerne – på den måde er nogle spil en anelse mere børnevenlige end andre.

Vælg det rette dominospil

Dominospil kommer i flere forskellige afskygninger, og på føtex.dk har du rig mulighed for at finde en spilvariant, der passer til hvad du gerne vil. Det er derfor en god idé at overveje, hvilken type dominospil du drømmer om. Her på siden kan du eksempelvis finde:

  • Klassiske dominospil, hvor målet er at matche tal på alle brikkerne
  • Børnevenlige dominospil, hvor tallene på brikken eksempelvis er udskiftede med dyr
  • Sjove dominospil, hvor du skal vælte dine dominobrikker på stribe
     

I vores sortiment kan du finde et bredt udvalg af forskellige dominospil, der passer til forskellige aldersgrupper og lejligheder – sortimentet rummer nemlig alt fra klassiske dominospil til mere moderne varianter. Alle aldre og niveauer kan være med til at spille domino, og spillet er både let at spille derhjemme eller tage med på farten. Vælg dit yndlings-dominospil og saml hele familien til hyggelige spil.

Gå også på opdagelse i vores andre hyggelige familiespil såsom spil for børn og brætspil.