Backgammon spil

Har du lyst til at prøve kræfter med et af verdens ældste brætspil? Så er et backgammonspil helt sikkert noget for dig, og på føtex.dk kan du finde et bredt udvalg af brætspillet. Få en introduktion til spillet her på siden og gå på opdagelse i sortimentet.

Prøv det klassiske backgammonspil

Backgammonspil er et af de ældste brætspil i verden, der har været spillet i flere tusinde år. Spillet, som både kan give dig sjov underholdning, hyggeligt samvær og krævende hjernegymnastik, stammer fra Mellemøsten og er i dag populært verden over.

Kender du til de enkle backgammon-regler? Backgammon er et brætspil for to spillere, hvor målet er at flytte alle sine brikker fra modstanderens hjemland og få sine brikker hjem til sin egen side af brættet. Du kaster to terninger og flytter dine brikker i overensstemmelse med terningerne. Spilleren, der først får sine brikker hjem, har vundet spillet. Backgammon kræver en blanding af held og taktik, og uanset hvilket niveau du er på, har du rig mulighed for at være med.

Backgammon er et oplagt brætspil for store og små spillere. Spillets regler er lette at lære, men brætspillet kræver samtidig en vis portion strategisk tænkning, og det gør det til et sjovt og udfordrende spil for alle aldre. På trods af sit ældgamle koncept er backgammon altså en god måde at samle venner og familie på til en hyggelig spillestund.

Find dit backgammonspil på føtex.dk

I vores sortiment kan du finde et bredt udvalg af forskellige backgammonspil. Her på siden finder du blandt andet:

  • Backgammonspil i transportable kufferter
  • Klassiske backgammonspil i træ
  • Professionelle versioner i filt
     

Backgammonspil i kufferter er ideelle, hvis du gerne vil have mulighed for at tage backgammon med på farten. Klassiske backgammonspil i træ er for dig, der gerne vil have en autentisk spiloplevelse, og filt-versionerne er for dig, der drømmer om en mere professionel oplevelse.

Hvis du elsker brætspil, så kan du foruden backgammon også finde et væld af øvrige brætspil på føtex.dk. Du kan eksempelvis gå på opdagelse i vores hyggelige børnespil, sjove selskabsspil eller hjernevridende skakspil. God spillelyst.