Samlekort

Samlekort har været populære i mange år. Måske kan du endda selv huske, at du har samlet og byttet kort med dine venner? På føtex.dk finder du bl.a. Panini FIFA samlekort og Pokémon kort, der er klassiske trading card games, også kaldet TCG.

Hvad er samlekort?

Samlekort er små kort med billeder og beskrivelser af kortet og dets egenskaber. Hvert kort har særlige egenskaber, og nogle kort er mere sjældne og eftertragtede. Både børn og voksne er vilde med samlekort, da du selv kan bestemme, hvad du vil bruge dem til. Du kan bl.a. bruge samlekort til at:

  • Dyste mod dine venner
  • Skabe din egen unikke samling af samlekort
  • Bytte dig til mere sjældne samlekort


Samlekort fås i forskellige temaer, så du kan samle på dem, der passer til din interesse. De fleste kender Pokémon kort, der længe har været et populært TCG. Der findes også fodboldkort, hvor du kan samle på dine yndlings fodboldspillere og sætte dit eget fodboldhold. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Hvad er TCG?

TCG er en forkortelse for trading card game. Det er et kortspil, hvor du samler på kort og kan bytte med andre. Når du køber samlekort, får du tilfældige kort, hvor du kan være heldig at få et mere sjældent kort. Herefter kan du bytte og spille mod andre, der samler på samme tema som dig.

Det er kortenes forskellige egenskaber, der gør samlekort til et trading card game. Sjældne kort kan nemlig byttes frem og tilbage. Derudover kan du dyste mod andre samlere. Hvis du har mange kort, kan det være en god idé at have dem i en samlemappe, så du har et overblik over dine trumfer til dysten.

Find samlekort på føtex.dk

På føtex.dk har vi et bredt udvalg af samlekort og TCG, så du kan begynde at samle på de kort, du interesserer dig for. Der er masser af spænding, når du åbner pakken og ser hvad eller hvem, der gemmer sig på kortene. Prøv lykken og bestil dine nye samlekort hjem i dag på føtex.dk.