Fodboldkort

Med fodboldkort kan du samle på dine yndlings fodboldspillere og udtage dit eget hold til et mesterskab. Saml på fodboldkort af din fodboldstjerne, dit yndlings fodboldhold eller spillere fra din favorit liga. Find dine næste stjerner med fodbold samlekort fra føtex.dk.

Sæt dit eget fodboldhold med fodboldkort

Fodbold samlekort er for hele familien! Der er ingen grænser for, hvem der kan samle på kort eller hvordan du samler på dem. Elsker du Premier League og leder efter Premier League samlekort? Eller samler du på Panini fodboldkort, så du kan sætte dit eget unikke fodboldhold? Så findes der fodbold samlekort til dig.

Du bestemmer helt selv, hvordan du vil samle på fodbold samlekort. Med nogle fodboldkort kan du dyste mod andre, og du kan bytte dine kort med andre, hvis du har lyst til det. Det kan også være, at du vil skabe en stor samling af sjældne kort – det er helt op til dig og hvad du interesserer dig for.

Hvad står der på fodboldkort?

Der findes forskellige fodboldkort fra producenter som Panini og Topps. Udseendet på kortene afhænger af producenten og kortets sjældenhed. Nogle kort varierer også i deres finish og informationer om spilleren. Generelt er der på fodboldkort:

  • Et billede af fodboldspilleren
  • Navnet på spilleren
  • Navnet på det hold, som fodboldspilleren spiller for


På nogle kort kan du også se spillerens statistikker og den position, fodboldspilleren spiller på banen. Der findes også mere sjældne fodboldkort, der har en autograf, noget af spillertrøjen eller fodboldstøvlen på. Måske bliver du den heldige ejer af en af disse eftertragtede kort?

Køb fodboldkort på føtex.dk

Uanset hvordan du vil samle på fodboldkort, er der spænding og adrenalin, når pakken med fodbold samlekort åbnes. Hvem har du fået? Og passer fodboldspilleren ind i din samling? Tag chancen og se, hvordan spilleren passer ind i dine planer for et nyt fodboldhold med store stjerner.

På føtex.dk har vi fodboldkort og andre samlekort, der passer til din interesse – og vi har hurtig levering, så spændingen ikke behøver trækkes alt for langt ud.