Pokémon kort

Pokémon kort kan både samles og spilles med plads til entusiaster på alle niveauer. Der er plads til alle; fra den helt lille samler, der synes billederne på kortene er hyggelige vinduer til et andet univers, og op til den beregnende, kompetitive Pokémon spiller der

Billige Pokémon kort til ihærdige spillere og samlere

Uanset om du er en passioneret samler eller en konkurrencepræget spiller, så kan vores udvalg af Pokémon kort måske gøre din dag endnu sjovere. Vi har nemlig flere forskellige typer Pokémon kort i pakker, der kan indeholde eftertragtede og sjældne Pokémons. Det er nemlig utrolig populært at samle på Pokémon kort, da du og børnene kan dyste mod hinanden med kortene, som var I selveste pokémontræneren  Ash Ketchum fra tv-serien.

Det kan give et sus i maven, når du åbner en pakke med Pokémon kort. For tænk, hvis du får et kort, du eller dit barn altid har drømt om? Hvad du vil bruge kortene til, bestemmer du naturligvis selv. Men du og dit barn kan blandt andet:

  • Bytte kort med familie eller venner

  • Samle og passe på kortene i en fin mappe

  • Dyste mod hårde modstandere og måske vinde

Vil du kunne finde sjældne og eftertragtede pakker med Pokémon kort, så har du mulighed for det hos os. Og du behøver ikke engang at spille med dem. Du kan nemlig frit gemme kortene som en samling eller endda give dem videre til dem, du har kær, hvis du ikke har brug for kortene mere.
 

Få mest ud af dine Pokémon kort

På føtex.dk har vi et bredt udvalg af Pokémon-legetøj, der kan være med til at pryde børneværelset, stuen eller andre steder i dit hjem. Du kan blandt andet finde søde Pokémon-figurer, -bamser og skoletasker med seje motiver. På den måde kan dit barn nyde godt af sin passion for Pokémon, når de er hjemme og i skole.

Når du shopper Pokémon online, så gå på opdagelse i udvalget her på føtex.dk. Vi har nemlig et bredt udvalg af billige Pokémon kort og tilbehør, så du kan finde netop de kort, bamser og tilbehør, du mangler. Hold øje med gode tilbud og andre skarpe priser i føtex avisen.

Pokémonkort i alle slags pakker til enhver lejlighed

Pokémon er et hit hos børnene, og har været det gennem mange år. Pokémonkort er eftertragtede hos samlere og spillere. Mangler du en lille overraskelse eller stor gave til at hjælpe nogen med deres samling? Så gå på opdagelse i udvalget ovenfor, som vi løbende sørger for at holde opdateret, så du kan finde alle dine nye Pokemonkort til samlingen.

Pokémon har været populært længe, og er løbende blevet mere elsket og kendt. Pokémonkort  er det største samlekortspil i verden målt på omsætning, og er mere end bare et spil. Det fiktive univers, som Pokémon udfolder sig i, strækker sig vidt og bredt med masser af plads til udforskning.

 

Få mest mulig sjov ud af dine Pokémon kort

Set udefra kan Pokémonkort være svære at forstå, men der er rigtig mange måder at få sjov ud af kortene på. Dit barn kan gøre det til et mål at få samlet de mest sjældne Pokémonkort og skabe den bedste samling. Dette kan hurtigt blive en social aktivitet, når der byttes med vennerne eller i skolen.

De kan samles i samlemapper, der giver et præsentabelt overblik og gør det sjovt at betragte sin samling. De kan herved også hurtigt bruges som opslagsværk for samlerne. Dit barn kan øve sig i alle de forskellige navne og de forskellige kræfter hos sine Pokémons og blive lidt af en Pokémon-professor - ligesom Professor Oak!

Man kan spille med Pokémonkortene og dyste mod hinanden i et taktisk spil, hvor man bruger sine Pokémon til at besejre sin modstander. Der er altså mange timers underholdning i Pokémonkort - både for barnet selv og sammen med vennerne.

 

Køb dine Pokémon kort på føtex.dk

Dyk ned i vores store udvalg af Pokémon produkter. Det er altid spændende at få en pakke Pokémonkort, da man aldrig kan vide med sikkerhed, hvad man får - måske et kort med Charizard, Pikachu eller alle de andre faviritter. Og hvem ved? Måske man støder på et super sjældent kort! 

Find dine næste Pokémonkort her på siden og få sat gang i spil og bytteri med vennerne. 

Pokémon kortspillet

I kortspillet bruger hver spiller et deck med 60 kort. En del af disse skal være energikort da disse bruges til at aktivere din Pokémons kræfter (begyndere anbefales at bruge 15-20 energikort). Derudover bruges en spillemønt og brikker til at holde styr på skade og Pokémons status.

Hvis man har et Battle Deck-produkt, kan man gå direkte i gang med at spille, og på sigt opgradere sit Deck med kort fra andre spændende produkter som f.eks. V-bokse med glimmerkort eller Elite Trainer bokse med alt, som en dedikeret Pokémon træner kunne tænke sig!

 

Pokémon kort inviterer til både leg og læring

Der er en lang række ting dit barn kan lære og træne ved at spille og samle Pokémon kort, som derved er mere end blot en hobby. Kortene er alle på engelsk, så sproget vil komme mere naturligt. Derudover udvikles en strategisk sans i spillet, ved at der skal tænkes flere ture frem og at man skal overveje modstanderens træk. Det skaber en fornemmelse af tilstedeværelse, da der skal relateres til både egne og modspillerens kort.

Der udvikles også sociale egenskaber og retfærdighedssans, da spillets regler afvikles i et forstået samarbejde om, hvordan spillet spilles. Der er læren om det at tabe og vinde. Til slut er der også basal matematiktræning, da man ofte lægger til, trækker fra, og til tider dividerer og ganger skadeseffekters påvirkning af hinandens Pokémon.

Der er således mere end blot nye kort på spil når en boosterpakke åbnes!