Skoletasker til piger & drenge

På føtex.dk har vi smarte skoletasker til både drenge og piger, og der er masser af smarte, cool og seje farver, prints og størrelser at vælge mellem. Se vores udvalg her på siden og lad dit barn være med til at bestemme sin nye skoletaske. 

Skoletaske til børn – masser af smarte modeller

For mange børn er en ny skoletaske synonym med et nyt skoleår – måske det allerførste eller måske det allersidste – og noget, som de ser frem til.

 

Tre grunde til at vælge en skoletaske til børn:

  • Barnet får en taske, som er udviklet praktisk-funktionelt til dets skolegang
  • Fås i et hav af modeller, som gør det sjovere at komme af sted i skole
  • Der er plads til det hele – både bøger, penalhus, madkasse og drikkedunk
     

Når talen falder på skoletasker, menes der i dag i de fleste tilfælde rygsække. Undersøgelser har påvist, at børn, betweenagere og teenagere, der bruger rygsæk, har færre rygsmerter, end børn og unge, der bruger f.eks. en skuldertaske. 
 

Hvad skal jeg vælge?

I forhold til det praktisk-funktionelle bør du bl.a. have fokus på:

  • Størrelse: Skoletasker til børn skal hverken sidde oppe i nakken eller nede på bagdelen. Vælg en model med justerbare bryst- og skulderremme og meget gerne også et rygstykke, der kan tilpasses barnets ryg.
  • Materiale: Vælg en taske i et smuds- og vandafvisende materiale. Så forbliver tasken længere flot, og bøger og hæfter undgår at blive våde, når det regner, hagler eller sner.
  • Vægt: Undgå for tunge modeller. En fyldt skoletaske må ikke veje mere end 15 % af barnets vægt. Det gælder for skoletasker til drenge og skoletasker til piger i både 0. klasse og 10. kl. 
     

Find dit barns nye skoletaske her i shoppen, og bestil den på føtex.dk.